Hotel Rezidence Confort 1650

  Francie, Rhône-Alpes, Les Deux Alpes

Rezidence centre 1650

  Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Francouzské ledovce, Les 2 Alpes, Rhône-Alpes, Les Deux Alpes, Mont-de-Lans (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nepřehlédněte

V ceně 6denního skipasu zdarma venkovní vyhřívaný bazén a kluziště.

Skipas

Skipas Grande Galaxie platí na celé středisko Les 2 Alpes (oblast la Grave za příplatek a dle sněhových podmínek) a dále na 1 den v každém ze středisek tzv. Velké Galaxie: 2 dny v Alpe d'Huez, 1 den v každém ze středisek Serre-Chevalier, Mléčná Dráha (Sestriére-Montgenevre) a Puy St.Vincent. Mezi těmito středisky není skibusové spojení, s výjimkou skibusů do Alpe d'Huez (2x týdně) za poplatek (cca 11 €). V rámci skipasu zdarma vstup do venkovního vyhřívaného bazénu a na kluziště. Nevyžaduje se foto ani kauce.

Místo pobytu a poloha

Les 2 Alpes centre (1.650 m), nejrozlehlejší část 2 Alpes s obchody, restauracemi. Různé rezidence v celé centrální části ve vzdálenosti do 400 m od lanovek a vleků.

Ubytovaní a vybavení

V rezidencích bývá zpravidla výtah a lyžárna. Studia pro 2-4 os. a apartmány pro 6-8 os., s kompletně vybaveným kuchyňským koutem (mikrovlnná trouba nebo minitrouba, el. sporák, kávovar), TV. Jednopokojová studia: ST-2 (13 m2) pro 1-2 osoby s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, sprchový kout a WC, ST-3 (25 m2) pro 3 osoby - gauč pro 1 os. a palanda ve výklenku, koupelna a oddělené WC, ST-4 (30 m2) pro 4 osoby - rozkládací dvoulůžková pohovka a palanda ve výklenku, koupelna a oddělené WC, balkón Dvoupokojový apartmán APT-6 (40-50 m2) pro 6 osob, 1x ložnice s manželskou postelí nebo dvěma lůžky, dvoulůžková rozkládací pohovka v obývací místnosti a palanda ve výklenku, koupelna a oddělené WC, balkón 3pokojový APT-8 (50-60 m2) pro 8 osob, 1x ložnice s manželskou postelí nebo dvěma lůžky, 1x ložnice s dvěma lůžky nebo palandou, dvoulůžková rozkládací pohovka v obývací místnosti a palanda ve výklenku, koupelna a oddělené WC, balkón. Parkování: venkovní parkování zdarma, kryté za poplatek.

Popis stravovaní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava

Vlastní. Za příplatek lze v některých termínech (leden, březen) objednat autobusovou dopravu. Informujte se v našich kancelářích.

Slevy

• První moment a poukázky

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rezidence Confort 1650 ***
Vzdálenost od sjezdovky: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 139 095
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací