Hotel Residence Cgh Grange Aux Fees

  Francie, Rhône-Alpes, Valmorel

Rezidence CGH La Grange aux Fees

  Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Rhône-Alpes, Valmorel / Saint-François-Longchamp, Valmorel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Destinace

Lyžařské středisko Valmorel nabízí skromnou a přátelskou atmosférou. Většina lyžařů ocení široké carvingové sjezdy beze stromů s příjemným manšestrem. Na 160 km sjezdovek dokonale uspokojí své lyžařské potřeby začátečníci i ti nejnáročnější lyžaři. Středisko Valmorel sice není tak velké, jako sousední Les Trois Valées (3 údolí), ale díky své poloze a cenám za ubytování je dostupnou a příjemnou variantou. Středisko je propojené sítí lanovek i sjezdovek se sousedním lyžařským střediskem Saint Francois Longchamp. Společně tvoří areál Grand Domaine. Severní svahy slibují dobrou kvalitu sněhu a dlouhou trvanlivost. Obě střediska jsou obklopena horskými masivy Créve - Tete (2341 m n.m.), Niélard (2559 m n.m.) a Cheval Noir (2832 m n.m.). Výhled na Mont Blanc potěší každého sportovce.

Valmorel má malebný ráz horské vesničky. Dřevěné apartmány, ke kterým dojedete klidně až na lyžích, krásně dokreslují půvabnou krajinu.

Nabídka freeridového vyžití od La Lauziére ke stanici Madeleine je především pro zkušené lyžaře a snowboardisty. Pro milovníky snowboardingu je k dispozici také snowpark a boardercross. Vyšší pasáže střediska nabízí překrásné výhledy na okolní Savojské Alpy. Běžkaři i pěší mohou využít tratí různých náročností kolem Cheval Noir, které probíhají téměř po celé své délce ve stejné výšce.

Ubytování

Rezidence CGH La Grange aux Fees jsou vybudovány v typické savojském stylu a nacházejí se v samém srdci střediska Valmorel. Po lyžovačce si můžete užívat krásný slunečný výhled na hory Tarentaise přímo z vašeho balkónu. Strávíte zde nezapomenutelné chvíle v autentickém prostředí. Ideální destinace pro dovolenou s dětmi. Užijte si vysoce kvalitních služeb a lázní Ô des Cimes. Bazén, výřivka, suna, fitness nebo masáž - to jsou ta správná lákadla jako odpočinek po lyžování. K ubytování je možný přístup ze sjezdovky na lyžích.

Skipas
  • na 6 dní na oblast Valmorel/St. Francois Longchamp

Skipasy Valmorel / Saint Francois Longchamp - slevy, prodloužení

sleva

+1 den

Dospělí 13-64 let vč. 0
Děti 5-12 let vč.
Senioři 65-74 let vč.
Nelyžaři, děti 0-4 let *, senioři od 75 let vč.* 0

Elektronická karta na skipas již v ceně.

565 656 610 Číslo zájezdu: 865 810
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací