Hotel Victoria Surf

  Francie, Akvitánie, Biarritz

REZIDENCE VICTORIA SURF

    Francie, Akvitánie, Nová Akvitánie, Stříbrné pobřeží, Biarritz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

REZIDENCE VICTORIA SURF Biarritz patří mezi nejprestižnější lázeňská letoviska na baskickém pobřeží Atlantiku. Rezidence se nachází přímo na břehu moře v srdci letoviska, obklopená restauracemi a obchody, s výhledem na písčitou pláž a moře. Předrezidencí je park a promenáda vedoucí kolem útesů s nádhernými výhledy.

Vybavení:

Recepce s WiFi, výtah, bazén, parkoviště (50 EUR/týden).

Ubytování:

Klimatizované byty s vybavenou kuchyňkou (varná deska, lednice, trouba nebo mikrovlnná trouba, kávovar), s koupelnou a WC, většina bytů s balkónem. STU 2: obytná kuchyně se dvěma lůžky nebo rozkládací pohovkou. Byty jsou orientované na město nebo na moře.

Stravování:

Vlastní.

Pláž:

Písčitá pláž pouze přes komunikaci.

Doprava:

Vlastní.

Slevy:

SPECIÁLNÍ NABÍDKA: SLEVA 20% při objednávce do 30.3.2017 SLEVA 5% při dvou a vícetýdenním pobytu. (tyto dvě slevy mohou být sčítány a jsou již v cenách uplatněny).

565 656 610 Číslo zájezdu: 783 812
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací