Hotel Rezidence Residences Et Maisonnettes

Francie, Languedoc-Roussillon, Sainte-Marie-la-Mer

REZIDENCES ET MAISONNETTES

  Francie, Francouzská riviéra, Languedoc-Roussillon, Lví zátoka, Occitanie, Sainte-Marie-la-Mer
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

REZIDENCE SAINTE MARIE PLAGE Komplex rezidencí s přímým přístupem na pláž a vilky 100 - 400 m od pláže (konkrétní adresu se klient dozví v centrální recepci při příjezdu). Obchody v dosahu 400 m. Větší letoviska Canet Plage a Le Barcares jsouvzdálena 3 a 10 km.

Vybavení:

Centrální recepce, venkovní parkoviště, v areálu vilek navíc bazén se sluneční terasou (červenec - srpen).

Ubytování:

Byty a vilky s kompletně vybavenou kuchyňkou (el. sporák, lednice, trouba nebo mikrovlnná trouba, myčka nebo pračka, kávovar), s koupelnou a WC, TV a balkónem nebo terasou se zahradním nábytkem. 2P4: obytná kuchyně s rozkládací pohovkou, ložnice se dvěma lůžky nebo palandou. 2P6: obytná kuchyně s rozkládací pohovkou, ložnice se dvěma lůžky, kabina s palandou. 3P8: v přízemí obytná kuchyně s rozkládací pohovkou, ložnice s se dvěma lůžky nebo palandou. V patře ložnice se 4 lůžky nebo ložnice se dvěma lůžky a mezanin se dvěma lůžky. VILLA 2/4: obytná kuchyně se čtyřmi lůžky nebo dvě lůžka v obytné části a mezanin se dvěma lůžky. VILLA 4: obytná kuchyně, mezanin se dvěma lůžky, ložnice se dvěma lůžky. VILLA 6: obytná kuchyně se dvěma lůžky, mezanin a ložnice se čtyřmi lůžky nebo palandami. VILLA 8: obytná kuchyně se dvěma lůžky, tři ložnice se šesti lůžky nebo palandami.

Stravování:

Vlastní.

Pláž:

Písčitá ve vzdálenosti 100-400 m.

Doprava:

Vlastní.

565 656 610 Číslo zájezdu: 783 863
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací