The Romeo Palace Hotel

Thajsko, Pattaya, Wong Amat Beach

Romeo Palace

  Thajsko, Pattaya, Wong Amat Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v klidné části severní Pattayi. Pláž Wong Amat je vzdálena cca 5 minut. Nákupní možnosti, restaurace a bary se nachází v blízkosti hotelu. Nejbližší autobusová zastávka je vzdálena cca 1,5 km. Letiště v Bangkoku je vzdáleno cca 120 minut jízdy.

Vzdálenosti

Pláž - 5 minut, Centrum - v centru,Letiště - 120 km.

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj STANDARD: jednoduše zařízené pokoj mají koupelnu s vanou nebo sprchou, WC, klimatizaci, minibar (za poplatek), telefon, TV se satelitním příjmem a balkon.

Vybavení a služby

Vstupní hala s 24h recepcí, 100 pokojů, výtahy, šatna, trezor, směnárna, WiFi připojení (zdarma), salonek, restaurace, kavárna, bar, parkoviště, prádelna (za poplatek), bazén a dětský bazén. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.

Sport a zábava

Zdarma - venkovní bazén a dětský bazén, lehátka a slunečníky, kulečník, golf, šipky.Za poplatek - masáže.

Děti

Dětský bazén.

Tip

Na přání klienta můžeme nabídnout jiný typ pokoje, upravit termín, délku pobytu a typ stravování, případně zkombinovat různá pobytová místa a hotely. Odlety je možné zjistit z Prahy, Vídně, Mnichova či jiných odletových míst. Zájezdy jsou připravovány "na míru" dle požadavku klienta. Výše uvedené ceny platí v případě disponibility volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě na pravidelných linkách.Transfery letiště-hotel-letiště (nejsou-li v ceně) zajišťujeme na vyžádání za příplatek. Jedná se o privátní transfery (pouze pro Vás), cenu transferu Vám rádi zjistíme.

Doprava

Zájezdy jsou připravovány "na míru" dle požadavku klienta a uvedené ceny platí v případě dostupnosti volných míst v optimálních knihovacích třídách na pravidelných linkách. Let je plánován s jedním přestupem.

Program

Pobyt na 7,10 nebo 14 nocí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Romeo Palace Hotel
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 634 644
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-romeo-palace-pattaya-thajsko-z634644/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací