Rooms on The Beach Hotel

  Jamajka, Cornwall, Negril

Rooms on the Beach Negril

    Jamajka, Negril
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Přímo na písečné pláž. A-la-carte restaurace zaměřená na jamajskou a mezinárodní kuchyni. WiFi v celém hotelu zdarma.

Poloha

klidná. Restaurace, nákupní a zábavní možnosti v okolí. Transfer z letiště cca 90 min.

Pláž

přímo na známé písečné pláži Negril.

Vybavení

malý, rodinný hotel disponuje 57 pokoji, lobby, a-la-carte restaurací zaměřenou na jamajskou a mezinárodní kuchyni, bar a obchod se suvenýry. V zahradě naleznete bazén s opalovací terasou. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Místní kategorie hotelu

3.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): klimatizace, satelitní TV, telefon, trezor, kávovar, koupelna s vanou nebo sprchou, fénem a WC, výhled do zahrady. Dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B): na stranu k moři, jinak disponují stejným vybavením jako pokoje A1A/A2A. Dvoulůžkové pokoje (A1C/A2C/A3C): disponují stejným vybavením jako pokoje A1A/A2A.

Stravování

snídaně, polopenze nebo plná penze. Kontinentální snídaně. Při objednání polopenze navíc večeře formou a-la-carte. Při objednání plné penze navíc obědy formou a-la-carte.

Sport a jiné aktivity

fitness. Za poplatek: vodní sporty na pláži (nabídka místních poskytovatelů služeb).

Internet

WiFi v celém hotelu zdarma.

Upozornění

Tento pobyt je bez česky hovořícího delegáta, na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem "YCZE". Platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rooms on The Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 598 031
dnes 8–19 h

Lokalita

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací