Hotel Fairmont Royal Palm Marrakesh

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

Fairmont Royal Palm Marrakech

    Maroko, Marakeš (Marrakech)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vaše výhody

Uprostřed krásné přírody. Hotel s vlastní farmou. Jazzové večery.

Poloha

uprostřed olivových hájů, výhled na pohoří Atlas. Možnost využít kyvadlové dopravy do místního centra zdarma, které je vzdálené cca 12 km. Letiště Marrakech Menara cca 8 km.

Vybavení

134 pokojů ovlivněných berberskou kulturou. Lobby, 4 restaurace (místní a mezinárodní kuchyně), 2 bary, obchod se suvenýry. V zahradě prostorný bazénový komplex určený k plavání i relaxaci. Hotel má vlastní farmu, na které se pěstují zdravé a ekologické produkty - možnost navštívit jako výlet. 

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): cca 72 m2, individuální klimatizace, minibar (za poplatek), sat. TV, trezor, kávovar, telefon, koupelna se sprchou nebo vanou, WC, fén, balkon nebo terasa.

Junior suite (A2B): cca 86 m2, výhled do zahrady, jinak jako A2A.

Junior suite (A2L): výhled na hory, jinak jako A2B.

Další typy pokojů na vyžádání.

Stravování

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou a-la-carte. Při rezervaci plné penze navíc obědy formou a-la-carte.

Sport/aktivity

zdarma: fitness s krytým bazénem, tenis, squah, večerní animační program (např. jazzové večery). Za poplatek: golf.

Internet

WiFi na pokojích zdarma.

Wellness

za poplatek: lázně o rozloze cca 3500 m2, masáže, péče o krásu, jóga, sauna, hammam (od 16 let).

Děti

miniklub (pro děti od 3 do 12 let), dětský bazén. Za poplatek: hlídání dětí.

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service.

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fairmont Royal Palm Marrakesh *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 451 794
dnes 8–19 h

Lokalita

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací