Hotel Barrandovská Zátoka

Česko, Jihočeský kraj, Orlík nad Vltavou

RS Barandov / hlavní budova

  Česko, Jihočeský kraj, Orlík nad Vltavou
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rekreační středisko se nachází v jedné z nejhezčích oblastí Orlické přehrady, necelých 80 km jižně od Prahy, v sousedství malé vesničky Kožlí u Orlíka. Na břehu jezera, obklopeného nádhernou krajinou plnou neponičených lesů, se nachází v jedné z mnoha hlubokých zátok rekreační areál Barandov. RS nabízí ideální podmínky pro rodinnou rekreaci v klidu a pohodě, bez hluku a shonu velkých rekreačních center.Okolní lesy jsou rájem pro houbaře a pro rybáře pak možnost skvělých úlovků z vodní nádrže Orlík. V areálu je také možnost zapůjčení loděk.

Ubytování

HLAVNÍ BUDOVA: 2-4lůžkové pokoje se sociálním zařízením, tv, wifi

Stravování

polopenze v restauraci hlavní budovy ( platba na místě)

Sport, služby, zábava, relaxace

v areálu je půjčovna horských kol, lodiček, možnost kotvení v přístavu s vlastní lodí. Vyhledávaným sporstem je RYBOLOV - prostor přístavu jej sice trochu omezuje: je možno chytat při dostatečném stavu vody na konci zátoky v blízkosti hlavní budovy nebo popojít sto metrů na konec přístavu. Pro skupinky i jednotlivce je možné po dohodě zajistit výpravu lodí na místa "zaručených" úlovků. Mimo letní prázdninové měsíce je kuchař schopen po dohodě z ulovených ryb připravit hostinu. Rybářské povolenky lze zakoupit v nedalekém Orlíku nad Vltavou.

Vzdálenost od pláže

před hlavní budovou cca 100 m , na louce před hl. budovou se navíc nachází dětské hřiště, bazén (kulatý o průmětu 3 m), sprcha pro osvěžení a lehátka.

Sleva na dítě

děti do 3 let bez nároku na lůžko ZDARMA

565 656 610 Číslo zájezdu: 605 663
dnes 8–19 h