Hotel Saint George Nessebar

  Bulharsko, Nesebar

4/5

Saint George Nessebar

    Bulharsko, Nesebar
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Hotel St. George je malý rodinný hotýlek, nacházející se ve staré části Nessebaru, hotel je v dobré dostupnosti všech atraktivit města, pláž je vzdálena cca 400 metrů.

Vybavení: Recepce, restaurace, bar.

Ubytování: K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení, klimatizace, kabelová Tv, telefon.

Stravování: Stravování je zajištěno formou snídaně.

Pláž: Písečná pláž se nachází cca 400 metrů od hotelu.

Sport a zábava: Vodní sporty na pláži, hotel je v dobré dostupnosti centru Nessebaru, kde najdete nepřeberné množství zábavy.

Program pobytového zájezdu:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Brno, Ostrava) do Burgasu, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.

2.den - den do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Poslední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Burgasu, let na trase do Prahy (Brna Ostravy)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Saint George Nessebar ***
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: 420 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 207 150
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Nesebar

4/ 5 2 recenzí

Marie červen 2018 Recenze ubytování Saint George Nessebar. Ubytovací zařízení je pro nenáročného člověka, hotel je starší a velmi jednoduše zařízen. Majitelé jsou ale příjemní pozorní lidé.... celá recenze

Skalník Vladislav červen 2014 Samá chvála. Hotel jsem si vybral úmyslně,v centru starého Nessebaru,pouze se snídaní,aby jsme si užili mistních hospůdek,atmosféru a speciali... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-saint-george-nessebar-nesebar-bulharsko-z1207150/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací