Hotel Apartmá Santa Rosa

  Španělsko, Lanzarote, Costa Teguise

SANTA ROSA CLUB

  Španělsko, Lanzarote, Costa Teguise
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Ve východní části ostrova, 15 km od letiště, v městečku Costa Teguise.

Vybavení objektu

Komplex nabízí celkem 128 apartmánů (z  toho několik apartmánů uzpůsobených pro osoby tělesně postižené s možností zapůjčení vozíku nebo skútru ). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí,restaurace, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorech, internetový koutek (za poplatek), bar, obchod, služby prádelny, služby lékaře, půjčovna aut, motorek a kol. V hotelové zahradě je bazén pro dospělé a dětský bazén se skluzavkami(oba v zimních měsících vyhřívané), sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Součástí komplexu je sportovní centrum Santa Rosa Club s plaveckým bazénem (25 m), jacuzzi, saunou a bowlingem, dětská zóna s hřištěm, dílničkami a dalšími aktivitami pro děti.Hotel připravuje animační programy.

Apartmán – 1 ložnice

(cca 35 m2) Dvoulůžková ložnice je oddělená od obývacího prostoru dveřmi. V obývací části je integrovaný kuchyňský kout (lednice, mikrovlnná trouba, toustovač, rychlovarná konvice), televize sesatelitními programy, telefon, trezor (k pronájmu), koupelna s WC a vysoušečem vlasů, balkon.Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Apartmán – 2 ložnice

(cca 45m2) Základní vybavení je stejné jako u apartmánu - 1 ložnice, navíc má druhou samostatnou dvoulůžkovou ložnici.Maximální obsazenost - 35 dospělých osob (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci.

Sport

V komplexu je posilovna, minigolf, kurt na padlle tenis, plavecký bazén. Na pláži možnost vodních sportů. Golfové hřiště Costa Teguise Golf Club je vzdáleno cca 3,5 km od hotelu.

Obchody

Poblíž komplexu se nachází několik obchodů a restaurací. Další možnosti nákupů jsou v ca 1 km vzdáleného centra letoviska Costa Teguise.

Pláž

Pláž Bastián se tmavým pískem je vzdálena cca 400 m od komplexu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 730 774
dnes 8–19 h