Hotel Seewirt & Haus Attila

  Rakousko, Burgenlandsko, Podersdorf am See

Seewirt Karner und Haus Attila

    Rakousko, Burgenlandsko, Rakouská jezera, Neziderské jezero, Podersdorf am See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

hotel se 100 pokoji, restaurací, výtahem, barem, kavárnou, konferenční místností, terasou, loukou na opalování u jezera.

Lokalita

v centru, přímo u jezera Neusiedler See, možnost koupání u hotelu, golfové hřiště cca 30 km, restaurace v bezprostřední blízkosti.
Vzdálenost z Prahy: cca 390 km, 4 hodiny
Vzdálenost z Brna: cca 190 km, 2 hodiny
Vzdálenost z Bratislavy: cca 65 km, 45 minut

Popis pokojů

pokoje se nachází v jedné ze dvou budov hotelu (Seewirt Karner nebo Attila), vybaveny jsou sprchou, WC, fénem, telefonem, kabel. TV, rádiem, pokojovým trezorem, chladničkou, posezením.

  • Jednolůžkový pokoj: cca 16 m2.
  • Dvoulůžkový pokoj s přistýlkami: cca 35 m2, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka pro 2 os., balkon.

Dětská postýlka do 2 let, cca 6 €/noc, max. počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování

snídaně formou bufetu.

Fitness a lázně

wellness zóna s krytým bazénem (10 x 8 m), saunou, parní lázní a odpočívárnou.

Aktivity v hotelu a okolí

Karta výhod Burgenlandcard s řadou výhod a slev (od května do poloviny října): vstup na přírodní koupaliště u Neusiedler See, využití regionální hromadné dopravy, průvodcované túry, aj. Za poplatek: kola k zapůjčení (cca 400 m), sporty u jezera od externích provozovatelů (surfování, paddleboard, plachtění, aj.).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Seewirt & Haus Attila ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 404 002
dnes zavřeno

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací