Hotel Riu Palace Oceana Hammamet

  Tunisko, Hammamet, Yasmine Hammamet

Sensimar Oceana Resort & Spa

    Tunisko, Hammamet, Yasmine Hammamet
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Přímo u pláže mezi středisky Hammamet a Hammamet Yasmine. Historické centrum střediska Hammamet s proslulou medinou je vzdáleno cca 8 km, nová část střediska Hammamet Yasmine s jachetním přístavem a možnostmi nákupů cca 2 km.

Vybavení

208 pokojů (4 patra, výtahy), vstupní hala s recepcí, bary, lobby bar, maurská kavárna, restaurace, 2 restaurace à la carte (italská a arabskoorientální), barbecue restaurace (červen–říjen), obchůdky se suvenýry, kadeřnictví, krytý bazén, konferenční centrum. V prostorné udržované zahradě 2 bazény, bar u bazénu a terasa na slunění s lehátky, slunečníky, matracemi a osuškami zdarma.

Pokoje

JSGV: koupelna/WC (vysoušeč vlasů, župany), opticky oddělená obývací část, centrální klimatizace (pouze v hlavní sezoně), telefon, TV/sat., minibar, trezor (za poplatek) a balkon nebo terasa. JSSS: viz JSGV, postranní výhled na moře. JSPV: viz JSGV, výhled na bazén a moře.

Zábava

Zdarma: Pravidelné denní animační programy, večerní zábavné programy a show nebo živá hudba.

Stravování

Snídaně a večeře formou bufetu (u večeře je vyžadováno formální oblečení). Možnost dokoupení programu all inclusive.

Pláž

Hotel leží přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do vody.

Program all inclusive

Snídaně, oběd a večeře formou bufetu Lehký snack během dne Odpolední káva, čaj a zákusky Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00–24.00 hod.) Doplňování minibaru vodou a vybranými nealkoholickými nápoji místní výroby Možnost večeře v restauraci à la carte (nutná rezervace)

Sportovní nabídka

Zdarma: fitness, stolní tenis, šipky, volejbal, bowling, aerobik a další sportovní aktivity v rámci animačních programů Za poplatek: biliár, tenis, vodní sporty na pláži, golf (bezplatný hotelový transfer na cca 3 km vzdálená golfová hřiště Citrus a Yasmine)

Wellnes

Malé hotelové wellness centrum Oceana Zdarma: krytý bazén, fitness a hammam, 1x za pobyt 30minutová masáž Za poplatek: sauna, masáže, balneoterapie, kosmetický salon a další relaxační a zkrášlující procedury

Internet

Zdarma: WiFi v lobby i na pokojích Za poplatek: internetový koutek

Platební karty

VISA, EC/MC, AMEX.

Maximální obsazenost

Junior suita (JSGV/JSSS/JSSV): 3 dospělí / 2 dospělí / 1 dospělý

Doba transferu

60 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Riu Palace Oceana Hammamet *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 136 529
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sensimar-oceana-resort-spa-hammamet-tunisko-z1136529/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací