Hotel Sheraton Reserva Do Paiva

  Brazílie, Pernambuco, Cabo de Santo Agostinho

Sheraton Reserva do Paiva

    Brazílie, Pernambuco, Cabo de Santo Agostinho
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Umístění: Tiše zasazen do přírodní rezervace. Písečná pláž je vzdálena cca 200 m, centrum Recife je pouhých 30 minut jízdy autem. Doba přenosu z Flugh. Recife je asi 40 minut.

Vybavení: Luxusní hotel má 298 pokojů, vstupní hala s lobby bar, výtah, internetový koutek, Wi-Fi (za poplatek), 3 restaurace (brazilská, mezinárodní), bar a plážový klub. V obklopené palmami, Areálu hotelu funkce bazén s barem u bazénu a restaurace.

Ubytování v rodinném domě: Classic Eco Reserve View (A1-3A): s kávovarem, minibarem, lednicí, klimatizací, trezorem, TV s plochou obrazovkou, bezdrátový přístup k internetu (za poplatek), dokovací stanice pro iPod, koupelnu s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů a výhled na Přírodní rezervace. Volitelně s výhledem na moře (A1-3B), k dispozici. Club pokoj (A1-3C) a klubové suites (A1-3D) s výhledem na moře, exkluzivní přístup do Sheraton Club Lounge v 7. patře se snídaní, koktejlů a různých nápojů.

Stravování: snídaně, polopenze nebo plná penze. Obědy a večeře v "Paiva Grill" (brasil. Restaurace) formou švédských stolů.

Sport / aktivity: Zahrnuje: fitness, půjčovna kol, stolní tenis, mini golf.

Wellness: Za poplatek: "Shine Spa Sheraton" s parní lázně, sauna, masáže, atd

Rodiny: samostatný dětský bazén ..

Info: Amex, Diners, MasterCard, VISA; Landeskat:. 5 bodů.

Úsporné výhodu: podle 10% Bonus za včasnou rezervaci a jiných cenových výhod cenové část ..

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Ruhig, eingebettet in ein Naturreservat. Zum feinsandigen Strand sind es ca. 200 m, das Stadtzentrum von Recife erreichen Sie in ca. 30 Fahrminuten. Transferzeit vom Flugh. Recife: ca. 40 Min.

Ausstattung: Das Luxushotel verfügt über 298 Zimmer, Empfangsbereich mit Lobbybar, Lift, Internetecke, WLAN (gegen Gebühr), 3 Restaurants (brasilianisch, international), Bar und Beach Club. In der von Palmen umringten Außenanlage befindet sich ein Pool mit Poolbar und Restaurant.

Unterbringung: Classic Eco Reserve View (A1-3A): mit Kaffeemaschine, Minibar, Kühlschrank, Klimaanlage, Safe, Flatscreen-TV, WLAN (gegen Gebür), iPod-Dockingstation, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn und Blick auf das Naturreservat. Wahlweise auch mit Meerblick (A1-3B) buchbar. Clubzimmer (A1-3C) und Clubsuiten (A1-3D) mit Meerblick, exklusiven Zugang zur Sheraton Club Lounge im 7. Stock mit Frühstück, Cocktails und verschiedenen Getränken.

Essen & Trinken: Frühstück, Halbpension oder Vollpension. Mittag- und Abendessen im "Paiva Grill" (brasil. Restaurant) in Buffetform.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Fitnessraum, Fahrradverleih, Tischtennis, Minigolf.

Wellness: Gegen Gebühr: "Shine Spa for Sheraton" mit Dampfbad, Sauna, Massagen, etc.

Familien: sep. Kinderpool.

Info: Kreditkarten: Amex, Diners, Master, VISA; Landeskat.: 5 Sterne.

Sparvorteil: 10% Frühbucher-Bonus sowie weitere Preisvorteile lt. Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 840 890
dnes 8–19 h

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací