Side Hera Hotels

  Turecko, Side

SIDE HERA HOTELS

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Maximální obsazenost

2 dospělé osoby + 2 děti
3 dospělé osoby + 1 dítě

Pláz

Pláž s hrubším pískem je od hotelu vzdálená cca 350 metrů. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek.

Poloha

Jedná se o společný název dvou hotelů - Hera Beach a Hera Park. Hotely spolu sousedí a nachází se v oblasti Manavgat, asi 1km od historického centra města Side. Mezinárodní letiště je od hotelu vzdáleno cca 75 km.

Stravování

All inclusive

Vybavení pokoje

Příjemně zařízené klimatizované pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, SAT/TV, telefonem, za poplatek trezor a minibar. Většina pokojů má k dispozici také balkon nebo terasu.

Vybavení hotelu

K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí a směnárnou, klimatizace, restaurace s terasou, venkovní bazén se skluzavkou, dětský bazén, vnitřní bazén, zahrada, bar, bar u bazénu, stolní tenis, kulečník, kadeřnictví, obchod se suvenýry, spa centrum - turecké lázně a rozsáhlá nabídka masáží a procedur, a mnoho dalšího. Pro děti je v hotelu dětský bazén se skluzavkou, dětské hřiště a mini klub. Za poplatek wellness, kadeřník, obchody, vodní sporty na pláži.

565 656 610 Číslo zájezdu: 764 503
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací