RR Club Amarilis Aparthotel (ex Smartline Smartline Amarilis)

  Portugalsko, Algarve, Praia da Rocha

5/5

Club Amarilis (ex. Smartline Amarilis)

  Portugalsko, Algarve
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd.
Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát CK na místě). Návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

RR Club Amarilis Aparthotel (ex Smartline Smartline Amarilis) ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 450 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 152
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Algarve

5/ 5 1 recenzí

Adam srpen 2018 Hodnocení hotelu Smartline Amarilis, jeho služeb a okolí. Hotel k poměru cena/služby bych hodnotil velmi dobře. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací