RR Club Amarilis Aparthotel (ex Smartline Smartline Amarilis)

  Portugalsko, Algarve, Praia da Rocha

5/5

Club Amarilis (ex. Smartline Amarilis)

  Portugalsko, Algarve, Portimão, Praia da Rocha
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha
Hotel Club Amarilis se nachází v jednom z nejznámějších letovisek Algarve - Portimao - Praia da Rocha. Promenáda (obchody, restaurace a bary) je cca 350 m od hotelu. Letiště Faro je vzdáleno cca 73 km.
Pláž
Praia da Rocha - cca 450 m od hotelu Club Amarilis, dlouhá, široká a písečná pláž. Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek (cca 10 EUR/osoba).
Vybavení
Recepce, lobby, výtahy, restaurace, zahrada, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, bazén a dětský bazén, dětské hřiště, úschovna zavazadel, parkoviště. Hotel poskytuje bazénové ručníky (za poplatek). Hotel neumožňuje pobyt s domácími zvířaty. Hotel neposkytuje plážové osušky.
Pokoje
Hotel Club Amarilis má 95 funkčních apartmánů. Všechny jsou vybaveny koupelnou (vysoušeč vlasů na vyžádání), satelitní TV, telefonem, trezorem (za příplatek), kuchyňským koutem (elektrický sporák, mikrovlnná trouba, lednička, topinkovač, varná konvice, toustovač, nádobí), žehličkou a žehlícím prknem (na vyžádání) a balkonem nebo terasou (balkónový nábytek). Dětská postýlka pro dítě do 2 let - zdarma (na potvrzení).
Apartmány s 1 ložnicí (o rozloze cca 60 m2) - pro max. 4 osoby, oddělená ložnice, obývací pokoj s pohovkou, klimatizace je v obývacím pokoji.
Strava
All Inclusive: snídaně, obědy a večeře, občerstvení během dne (sendviče, hamburgery, hot dogy, zmrzlina, koláče, ovoce), místní alkoholické a nealkoholické nápoje v hodinách od 10:00-23:00.
Sport a zábava
Zdarma: posilovna. Za poplatek: masáže, tenisový kurt (rezervace nutná).
Internet
V celém hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.
Místní kategorie
***
Webové stránky
www.clubamarilis.com
Náš názor
Prostorné, dobře vybavené a udržované apartmány pro 4 osoby (s oddělenou ložnicí), velmi hezkou zahradou s příjemnou bazénovou zónou a jak na 3* pestrým All Inclusive. Hotel Club Amarilis je určen pro ty, kteří si cení výhody tohoto programu. Navíc se nachází nedaleko jedné z nejkrásnějších pláží Algarve - Praia da Rocha.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd.
Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát CK na místě). Návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

RR Club Amarilis Aparthotel (ex Smartline Smartline Amarilis) ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 450 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 152
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Algarve

5/ 5 1 recenzí

Adam srpen 2018 Hodnocení hotelu Smartline Amarilis, jeho služeb a okolí. Hotel k poměru cena/služby bych hodnotil velmi dobře. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací