Los Jazmines Hotel

  Španělsko, Andalusie, Torremolinos

Los Jazmines

    Španělsko, Costa del Sol, Torremolinos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
PŘÍMO NA SHORE PROMENADE ... MODERN DESIGN ...

Poloha: Hotel se nachází přímo na nábřeží. Centrum města Torremolinos je vzdálené pouhých 700 metrů. Nákupní a zábavní možnosti jsou v blízkosti. Doba transferu z letiště je asi 15 až 35 minut.

Vybavení: Hotel má celkem 113 pokojů (včetně 19 apartmánů). K dalšímu vybavení patří vstupní hala, recepce, TV místnost, Wi-Fi ve veřejných prostorách (v ceně), bufetová restaurace a koktejlový bar na střešní terase. Ve venkovním areálu je sladkovodní bazén s trávníkem a dobře udržovaná zahrada. Lehátka v areálu bazénu. Plážová lehátka, slunečníky a polštáře jsou k dispozici za poplatek (pouze v sezóně).

Ubytování : V přízemí dvoulůžkové pokoje (A1-3B) mají klimatizaci, pronájem bezpečné, kabelová TV, koupelna s vanou (integrovaný sprchový kout) a WC. Alternativně, dvoulůžkový pokoj, koupelna s vanou nebo sprchou, s balkonem a výhledem na moře (A2A), jinak A2B. Apartmány se 2 ložnicemi (B2-4B) pro 2 až 4 osoby jsou přístupné po schodech a mají klimatizaci (v obývacím pokoji), 1 obývací pokoj, 2 oddělené ložnice, kuchyňský kout, koupelnu s vanou nebo sprchou, balkon a boční výhled na moře.

Jídlo a pití: Bez stravy, snídaně nebo polopenze . Slouží sami u bohatých bufetů.

Zábava: Na plážové promenádě a v centru Torremolinos najdete mnoho barů a restaurací s mezinárodní a místní kuchyní, stejně jako sportovní zařízení.

Rodiny: Samostatný dětský bazén.

Info: Kreditní karty: VISA, Mastercard, American Express; Země: 3 hvězdy.

Poznámka: Venkovní aktivity a zařízení jsou k dispozici za příznivého počasí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Los Jazmines Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 30 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
DIREKT AN DER UFERPROMENADE ... MODERNES DESIGN ...

Lage: Das Hotel befindet sich direkt an der Uferpromenade. Ins Zentrum von Torremolinos sind es nur ca. 700 m Entfernung. Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten befinden sich in der Nähe. Die Transferzeit vom Flughafen beträgt ca. 15 bis 35 Minuten.

Ausstattung: Das Hotel verfügt über insgesamt 113 Zimmer (davon 19 Appartements). Zu den weiteren Annehmlichkeiten gehören Empfangshalle, Rezeption, TV-Raum, WLAN in den öffentlichen Bereichen (inklusive), Buffetrestaurant und Cocktailbar auf der Dachterrasse. In der Außenanlage befinden sich der Süßwasserpool mit Liegewiese und ein gepflegter Garten. Liegestühle im Poolbereich inklusive. Am Strand sind Liegen, Sonnenschirme sowie Auflagen gegen Gebühr erhältlich (nur in der Hochsaison).

Unterbringung: Die ebenerdigen Doppelzimmer (A1-3B) verfügen über Klimaanlage, Mietsafe, Kabel-TV, Bad mit Badewanne (integrierte Dusche) und WC. Wahlweise auch Doppelzimmer, Bad mit Badewanne oder Dusche, mit Balkon und Meerblick (A2A), sonst wie A2B. Appartements mit 2 Schlafzimmern (B2-4B) für 2 bis 4 Personen sind über Treppen erreichbar und verfügen über Klimaanlage (im Wohnbereich), 1 Wohnraum, 2 separate Schlafzimmer, Küchenzeile, Bad mit Badewanne oder Dusche, Balkon und seitlichen Meerblick.

Essen & Trinken: Ohne Verpflegung, Frühstück oder Halbpension. Sie bedienen sich an reichhaltigen Buffets.

Unterhaltung: An der Strandpromenade und im Zentrum von Torremolinos finden Sie viele Bars sowie Restaurants mit internationaler und landestypischer Küche, sowie Sportmöglichkeiten.

Familien: Separates Kinderbecken.

Info: Kreditkarten: VISA, Mastercard, American Express; Landeskat.: 3 Sterne.

Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 338 195
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-los-jazmines-costa-del-sol-spanelsko-z1338195/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací