Hotel Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

  Maroko, Essaouira

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

    Maroko, Essaouira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hosté mají celkově k dispozici 175 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde restaurace, jídelna, bar, služba hlídání dětí, pokojová služba, prádelna a konferenční místnost. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení, kuchyň a koupelnu. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří i balkón, na kterém je možné odpočívat. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná kingsize manželská postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K vybavení také patří sejf a za poplatek minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Koupelny mají sprchový kout, vanu a vířivou vanu. Je zde vysoušeč vlasů. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například tenis, golf a jízdu na koni, za poplatek je pak jízda na kole/horském kole a golfové putting green. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - windsurfing a jízda na kánoi. Hosté mají na výběr z mnoha sportovních aktivit, například fitness studio. Za poplatek je jóga. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže a omlazující procedury. Je tady také miniklub.

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 343
dnes 8–19 h

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací