Hotel Sol Y Mar Makadi Sun

  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

Sol Y Mar Makadi Sun

    Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce

ÚVOD:

Oblast Makadi Bay jeproslulá svými krásnými plážemi a právě v hotelu Sol Y Mar Makadi Sun jakobonus dostanete i krásný korálový útes, kde si přijdou na své všichni milovnícišnorchlování a potápění. Hotelový komplex je vystavěn v areálu Madinat Makadi.Milovníci golfu jistě ocení u blízkosti golfového hřiště.
  
Ve svých prostorách hotel ponouká ubytování ve standardních 2 - lůžkovýchpokojích s max. 1 přistýlkou ??pro dítě, které jsou vybaveny balkonem neboterasou. Hotel disponuje vstupní halou s recepcí a směnárnou, hlavnírestaurací, 6 a la carte restauracemi (indická, orientální, BBQ, asijská,italská, středomořská), několik barů, bazénů (lehátka a slunečníky zdarma),dětské bazény, obchodní arkáda, wifi na recepci za poplatek a mini klubem. Vblízkosti se nachází i Madinat Aquapark.

Hotel nabízí svým klientům využít animační programy, večerní programy, plážovývolejbal, vodní gymnastika, lukostřelba, stolní tenis, kulečník (v hodináchurčených hotelem), aerobik, fitness, Spa centrum (hotel Jaz Makadina), sauna,masáže, jízda na koních, jízda na velbloudech, potápěčské centrum, golf, vodnísporty na pláži.


LOKALIZACE:

letiště Hurghada - cca 30km
centrum Hurghada - cca 35 km


PLÁŽ:

cca 200 m od pláže
pozvolný vstup
blízkost korálů


UBYTOVÁNÍ:

max. obsazenost: 2 LI + 1přistýlka
klimatizace, balkon, terasa
WC, koupelna, vysoušeč vlasů
TV / SAT, pokojový telefon
mini bar
trezor (na recepci)
kávový a čajový set


STRAVOVÁNÍ:
all inclusive

MOŽNOSTI VYŽITÍ:

plážový volejbal, aerobik,vodní gymnastika
stolní tenis, lukostřelba, kulečník
fitness
Spa centrum, sauna, masáže
jízda na koni, jízda na velbloudu

golf
potápěčské centrum


DOPORUČUJEME:
pro klienty všech věkovýchkategorií, kteří chtějí prožít svou dovolenou v příjemném prostředí turistickéčásti Makadi Bay s výbornými možnostmi nákupů, zábavy nebo poznávánípodmořského světa Rudého moře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sol Y Mar Makadi Sun ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 900 393
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sol-y-mar-makadi-sun-hurghada-egypt-z900393/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací