Termín:
29. 8. – 5. 9. 2017
Počet dní:
8 (út – út)
Počet nocí:
7
Doprava:
letecky Praha 12:35
Strava:
all inclusive
Původní cena:
16 790  Kč
Cena za osobu:
Nezávazná objednávka

Popis ubytování a programu zájezdu

Poloha

Nově zrekonstruovaný hotelový komplex s jedním z největších bazénů s tobogány a skluzavkami, 400 m od moře. V hlavní budově se nachází recepce, restaurace a bary. Pokoje jsou rozmístěny v hlavní budově, v přilehlých dvoupatrových zděných pavilonech (zvaných bungalovy) nebo v postranní pětipatrové budově. Tento hotel je vhodný také pro handicapované klienty.

* 2 km od jachtařského přístavu Port El Kantaoui

* 9 km od centra Sousse

* 25 km od letiště v Monastiru

* 25 km od letiště Enfidha

* 145 km od letiště v Tunisu



Vybavení Hotelu

* prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, bezpečnostní schránky za poplatek

* hlavní restaurace

* bar u bazénu, lobby bar, bar na pláži, kavárna s venkovní částí

* obchod se suvenýry

* Wi-Fi připojení na recepci a na terase zdarma

Vybavení pokoje

* dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek

* přistýlky pro děti jsou ve formě palandy

* klimatizace, koupelna, WC, telefon, TV/SAT., minilednička

* většina pokojů s balkónem nebo terasou

* Možnosti obsazení: 1+0, 2+0, 2+1, 2+2, 3+0, 3+1




Pláž & plážový servis

* hotel se nachází v druhé linii hotelů, vzdálenost na pláž cca 400 m

* k pláži vede veřejná příjezdová cesta

* pláž je menší, písčitá, s pozvolným vstupem do moře

* slunečníky, lehátka a matrace zdarma, osušky na vratnou kauci

* bar s nabídkou rozlévaných nealkoholických a piva místní výroby




Sport & Fitness

* velký venkovní bazén s tobogány (od 7 let), skluzavkami (od 10 let) a brouzdalištěm

* bazén v zadní části areálu

* krytý bazén (v provozu pouze v zimních měsících)

* terasa a travnatá plocha na opalování

* slunečníky, lehátka a matrace u bazénu a na pláži zdarma, osušky za poplatek a na vratnou kauci

* vodní a plážové sporty

* fotbal, dva tenisové kurty, minigolf, pétanque, stolní tenis, biliard

* aerobik, sauna, masáže, turecké lázně, kadeřnictví a kosmetika

* v blízkosti hotelu 3 golfová hřiště

* během dne animační programy a sportovní aktivity pro děti a dospělé

* večerní programy



Stravování

* plná penze - snídaně, obědy, večeře formou bufetu (bez nápojů)

* all inclusive

All inclusive zahrnuje:

* snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci

* rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v době 10:00-24:00 - nápoje se podávají vždy v některém z barů dle otevírací doby stanovené hotelem

* lehké odpolední a večerní občerstvení v hlavní restauraci

* bar na pláži podává v době 10:00-17:00: rozlévané nealkoholické nápoje a pivo místní výroby

* otevírací doba barů se může v průběhu sezóny změnit

* lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži zdarma

* tenis a minigolf zdarma (vratná kauce za půjčení raket či golfových holí)

* láhev vody k vyzvednutí v lobby baru (kupón na recepci)


Pro děti

* dětské brouzdaliště u bazénu

* dětské hřiště, dětský klub

* dětské programy, večerní dětská diskotéka






Obsah ceny

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Kategorie hotelu a informace o zájezdu jsou uvedeny dle popisu pořádající cestovní kanceláře. Doklady o pojištění jednotlivých cestovních kanceláří naleznete zde. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Best Reisen, která zájezd organizuje.

  • Lokalita dle CK: Port El Kantaoui
  • Místo dle CK: Port El Kantaoui
Informace o slevách

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Soviva Resort ***+

Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

Celkové hodnocení hotelu

Hodnotilo

83 uživatelů

Pořadí

9. nejlépe hodnocený hotel v destinaci Port El Kantaoui.

Poslední komentář

28.7.2017 | Pepa a Jana
Datum pobytu: 1.7.2017
Dojem asi takový,že jsem byl rád,že jedem domu.

Nejnovější recenze

2
26.7.2017 | jedlinek
Datum pobytu 1.7.2017
2/5 - Horší
Nebýt arabsky mluvících lidí , kteří se neumějí chovat , byla by to snad i klidná dovolená!
2
12.7.2017 | Jindra
Datum pobytu 1.6.2017
2/5 - Horší
Byli jsme zde poprvé a v žádném případě se tam již nevrátíme a spíše bych ostatní před pobytovou návštěvou Tuniska varoval.
5
15.6.2017 | kikina
Datum pobytu 1.5.2017
5/5 - Úžasné
Nejsme s manželem nároční,ikdyž s prostředím v Španělsku nebo Turecku se to nedá srovnat.ale je to hold Afrika,jiný svět.Nám se tam líbilo a už se chystáme do další Africké země.

Tunisko

Poloha: Na severu Afriky, v srdci Středomoří, Vás přivítá exotická země, vyhlášená srdečností a pohostinností svých obyvatel, v níž se mísí evropské a arabské kulturní vlivy.

Přírodní podmínky: Tunisko vás uchvátí malebným pobřežím, blankytně modrým mořem s prosluněnými písčitými plážemi s pozvolným vstupem do moře, na kterých jsou umístěny hotely s bazény v palmových zahradách.

Počet obyvatel: 9 156 000

Hlavní město: Tunis

Jazyk: arabština a francouzština

Měna: tuniský dinár TND (1,10 TND = 1 USD)

Ceny: minerálka 1 l: 1-1,5 DT káva: 1-1,5 DT víno (0,7 l): 7-12 DT soft drink (0,3 l): 1-1,5 DT pivo (0,3 l): 2-2,5 DT sendvič: 2,5-3,5 DT pizza: 3,5-6 DT

Pláže: Písečné s pozvolým vstupem do moře.

Poznámka: Podmínky vstupu do Tuniska: Cestovní pas, platný minimálně 3 měsíce po návratu, povinné pojištění léčebných výloh do zahraničí (=zdravotní cestovní pojištění). Pro zájezdy organizované CK není nutné vstupní vízum. Před vstupem a při výstupu je nutné vyplnit kartu s osobními údaji pro potřeby policie. Hodnocení hotelů: je uváděno dle oficiálního hodnocení Tuniského národního úřadu pro cestovní ruch. Údaje o vzdálenost do centra města a na pláž uváděné v katalogu jsou orientační. Klimatizace v hotelích: v návaznosti na vyhlášku tuniského Ministerstva turistiky vás chceme upozornit na povinnost hotelů spustit klimatizaci v období od 1.7. do 31.8. (pokud je hotel klimatizací vybaven), v ostatních měsících je rozhodnutí o spuštění klimatizace zcela v kompetenci vedení hotelu a není v moci CK toto ovlivnit. Klimatizace na pokojích je funkční pouze v případě uzavření balkonových dveří či oken. Toto platí pro všechny kategorie hotelů. Stravování: v žádném z hotelů není možné vynášet stravu z restaurace. Do hotelových restaurací není dovoleno chodit na stravování v plavkách (vyjma Beach baru a Pool baru). Od 4****hotelů výše se požaduje, aby měli muži na večeři dlouhé kalhoty. Nápoje nejsou zahrnuty v ceně večeří a obědů. V případě programu All Inclusive je podávání nápojů časově omezeno dle režimu jednotlivých hotelů. V hotelích označených v katalogu stejnou kategoriií a stejnou cenou je stravování bufetovou formou (totožné s označením stravováním "formou švédských stolů"), nebo částečně servírované či servírované, ve stejném cenovém limitu. Typ stravování je daný hotelem. I v případě, kdy je snídaně a večeře podávána bufetovou formou se může stát, že některá jídla jsou s částečnou obsluhou. Nápoje nejsou zahrnuty v ceně večeří a obědů. Výraz "minibar" je užíván v Tunisku pro chladničku. Upozorňujeme klienty na možnost zmeškání objednané stravy z důvodu pozdního příletu nebo časnějšího odletu. Ve většině případů nelze zmeškanou stravu nahradit. Pokoje: standartní pokoje jsou dvoulůžkové. Omezený počet pokojů využívá hotel pro prodej jako pokoje jednolůžkové - na vyžádání. Ve všech hotelích jsou možné dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou (třílůžkový pokoj). V některých hotelích jsou možné dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami (čtyřlůžkový pokoj), pokoje jsou však prostorově menší. U některých čtyřlůžkových pokojů v některých hotelích jsou přistýlky pro děti - 3. a 4. lůžko na pokoji - formou paland. U některých čtyřlůžkových pokojů v některých hotelích jsou menší balkony či je tento pokoj bez balkonu pouze s oknem. V některých hotelích se čtyřlůžkové pokoje nacházejí převážně v přízemí. Speciální přání klientů jako např. vyšší patro, v případě hotelového komplexu typ a umístění budovy, výhled na moře apod. nelze považovat za součást potvrzené objednávky, pokud není tato služba placená. Pokoje musí být vyklizeny do 12.00 hodin. Možnost nastěhování v den příletu/příjezdu je nejdříve po 14.00 hodině. Časný příjezd či pozdní odjezd neopravňují k delšímu používání pokoje. Trezory/sejfy: pronájem za úhradu v recepci hotelu. Ručníky/osušky: hotelové ručníky/osušky se nesmí vynášet k bazénu či na pláž. Animace: je součástí nabídky většiny tuniských hotelů. Její provozování i doba je zcela v kompetenci vedení každého hotelu. Sportovní aktivity: veškeré sportovní aktivity jsou za poplatek, pokud není uvedeno jinak. Lehátka a slunečníky: u všech hotelů podléhají lehátka (ať již samostatné či s matrací - "matlou") úhradě. V některých hotelích není možné použít slunečníky u bazénu bez lehátek. Provozování lehátek i slunečníků je zcela v kompetenci daného hotelu a to i jejich poskytování klientům zdarma či za úhradu. Delegáti: zajišťují transfery z/na letiště a první informační schůzku, další informační schůzky (cca dvě za týden) se konají dle dispozic uvedených na informační nástěnce, kde také naleznete telefonická spojení na delegáty a místní kancelář. Delegáti hovoří česky. Late Check Out: prodloužené využívání pokoje - hradí klient přímo na recepci hotelu. Je možné pouze v případě, že není hotel zcela naplněn. Rozhodnutí o hodině, do níž je možné pokoj využít při úhradě Late Check Out, je zcela v kompetenci daného hotelu. Baby cot: dětská postýlka pro dítě do 2 let - hradí klient přímo na recepci hotelu. Je možné tuto službu uvést do voucheru s poznámkou, že klient tuto službu uhradí v hotovosti na recepci hotelu. Sea View: výhled na moře - hradí klient přímo na recepci hotelu. Je možné pouze v případě, že není hotel zcela naplněn. Není možné u zájezdů "Last Minute", tzn. 30 kalendářních dní před začátkem zájezdu. Lékařská pomoc/lékárny: ordinační hodiny jsou většinou od 09.00 do 20.00 hodin místního času vyjma neděle. Běžné léky lze koupit v místních lékárnách. Poplatky za lékařskou péči a léky se platí v hotovosti. Lékařskou zprávu včetně účtenek od lékaře a léků předložte po návratu do ČR pojišťovně. V případě onemocnění se obraťte na delegáta nebo na recepci hotelu.

Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria


SOVIVA RESORT ***

Číslo zájezdu: 694682
Tunisko, Port El Kantaoui

Všechny termíny a možnosti (33)

Doprava
Termín
Dní
Strava
Cena za dospělou osobu
Letecky
Praha 12:35
Út 10.10 – So 21.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
10 490 Kč
Po slevě 41%
Letecky
Praha 12:35
Út 3.10 – So 14.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
10 590 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 16:35
Út 26.9 – So 7.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
10 690 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 12:35
Út 17.10 – So 28.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
10 690 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 11:10
So 7.10 – Út 17.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
10 390 Kč
Po slevě 39%
Letecky
Praha 11:10
So 14.10 – Út 24.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
10 390 Kč
Po slevě 39%
Letecky
Praha 16:35
Út 19.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
10 990 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha 11:10
So 30.9 – Út 10.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
10 490 Kč
Po slevě 39%
Letecky
Praha 11:10
So 21.10 – Út 31.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
10 590 Kč
Po slevě 38%
Letecky
Praha 11:10
So 23.9 – Út 3.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
10 590 Kč
Po slevě 38%
Letecky
Praha 12:35
Út 3.10 – Út 10.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
8 990 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 12:35
Út 10.10 – Út 17.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
8 990 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 11:10
So 30.9 – So 7.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
8 990 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 11:10
So 21.10 – So 28.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
8 990 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 11:10
So 14.10 – So 21.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
8 990 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 11:10
So 7.10 – So 14.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
8 990 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 11:10
So 28.10 – So 4.11.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
8 990 Kč
Po slevě 40%
Letecky
Praha 12:35
Út 24.10 – Út 31.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
9 190 Kč
Po slevě 38%
Letecky
Praha 12:35
Út 26.9 – Út 3.10.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
9 390 Kč
Po slevě 37%
Letecky
Praha 11:10
So 16.9 – Út 26.9.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
11 790 Kč
LM | Po slevě 31%
Letecky
Praha 16:35
Út 5.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
12 590 Kč
LM | Po slevě 29%
Letecky
Praha 16:35
Út 12.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
12 590 Kč
LM | Po slevě 29%
Letecky
Praha 11:10
So 9.9 – Út 19.9.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
11 990 Kč
LM | Po slevě 30%
Letecky
Praha 16:35
Út 29.8 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
12 790 Kč
LM | Po slevě 32%
Letecky
Praha 11:10
So 23.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
9 890 Kč
LM | Po slevě 34%