Hotel Springfield Village Golf & Spa

  Thajsko, Hua Hin

SPRINGFIELD VILLAGE GOLF & SPA - golf

    Thajsko, Hua Hin
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Springfield Village Golf & Spa se nachází mezi městy Hua Hin a Cha-Am, 2 hodiny na jih z Bangkoku.

Vybavení hotelu

Springfield Village Golf & Spa nabízí luxusní ubytování. K dispozici budete mít také 2 venkovní bazény, parkování zdarma a kyvadlovou dopravu na noční trh v Hua Hin. V lázních si můžete dopřát masáže a kosmetické i tělové kúry. V nabídce jsou také kurzy aerobiku a jógy. Restaurace Bird of Paradise podává mezinárodní pokrmy. Restaurace Bosco nabízí italskou kuchyni. Na skleničku si můžete zajít do salónku Jack\'s Lounge a baru u bazénu Pool Bar.

Vybavení pokoje

Springfield Village nabízí ubytování v luxusních pokojích, apartmánech a chatách typu "Deluxe". Všechny typy pokojů mají kabelovou TV, klimatizaci, minibar a vlastní koupelnu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 676 871
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací