Hotel Panorama Apartments

  Řecko, Samos, Marathokampos

St. & Appartements Panorama

    Řecko, Samos, Ormos Marathokambos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
vybavení:
Řada zařízení a služby v budově patří možnost připojit, rekreaci a podnikání. Používání Wi-Fi ve veřejných prostorách, hosté zůstat ve spojení s okolním světem v kontaktu. Zahrada nabízí další prostor pro relaxaci a aktivní odpočinek.

ubytování v rodinném domě:
V pokojích je koupelna - i klimatizaci a ventilátor jsou nejlepší vnitřní klima. Další standardní armatury Většina pokojů má balkon, který vás zve k lenošení. Mezi výhody nějakého ubytování zahrnuje také boční výhled na moře. Tam jsou oddělené ložnice k dispozici. Všechny pokoje jsou vybaveny kuchyňským koutem a TV. V koupelnách je sprchový kout.

Sport / Zábava:
Pro flexibilní rekreačních sportovních a zábavních zařízení hotelu jsou k dispozici. Osvěžující koupání v bazénu s dětskou částí. Sluneční terasa zve k lenošení. K dispozici je také bazén / snack bar.

Stravování:
Můžete si vybrat snídani.

kreditní karty:

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Panorama Apartments ***
Typ pláže: písčito - oblázková

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Ausstattung:
Ein Angebot an Einrichtungen und Serviceleistungen im Haus bietet den Gästen die Möglichkeit, Erholung und Geschäftliches miteinander zu verbinden. Dank WiFi in den öffentlichen Bereichen bleiben die Gäste mit der Außenwelt in Kontakt. Ein Garten bietet zusätzlichen Raum für Entspannung und Erholung im Freien.

Unterbringung:
In den Zimmern gibt es ein Badezimmer - eine Klimaanlage und ein Ventilator sorgen zudem für das richtige Raumklima. Zur Standardeinrichtung der meisten Zimmer gehört ein Balkon, der zum Verweilen einlädt. Zu den Vorteilen einiger Unterkünfte zählt auch seitlicher Meerblick. Es sind getrennte Schlafzimmer vorhanden. Die Zimmer verfügen über eine Kochnische und ein TV-Gerät. In den Badezimmern gibt es eine Dusche.

Sport/Unterhaltung:
Zur flexiblen Freizeitgestaltung stehen die Sport- und Unterhaltungsmöglichkeiten des Hotels zur Auswahl. Belebende Erfrischung bietet die Poolanlage mit einem Kinderbadebereich. Eine Sonnenterrasse lädt zum Verweilen ein. Außerdem gibt es eine Pool-/Snackbar.

Verpflegung:
Es kann Frühstück gewählt werden.

Kreditkarten:

565 656 610 Číslo zájezdu: 841 222
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-st-appartements-panorama-samos-recko-z841222/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací