Hotel Holiday Village Saint Thomas

  Bulharsko, Sozopol, Djuni

3/5

St. Thomas

    Bulharsko, Sozopol, Djuni
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
  • SPORTS WATER
  • ZÁBAVA
  • WELLNESS
  • bezdrátový V CENĚ


Poloha: Na skalnatém výběžku s výhledem na moře. Pláž je přístupná Eletrocar kyvadlová doprava (800 m). Doba přenosu je asi 40 až 50 minut.

Vlastnosti: 42 pokoje v hotelové budově a 260 apartmány v několika 4-podlaží budovy. Recepce, výtahy v budově hotelu, Wi-Fi v hale (vč.), Bufetová restaurace, a la carte bistro, samoobsluze. 5 bazénů, bar u bazénu a sluneční terasy. Bistro na pláži. Plážová lehátka, polštáře a slunečníky u bazénu a na pláži lehátka a slunečníky na pláži v ceně (1 balíček na osobu, jeden slunečník na pokoj).

Ubytování: Dvoulůžkový pokoj (A2-3B) s posezením, minibarem, klimatizací, satelitní TV, přístup na internet, telefonem, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, župany, balkon na vedlejším pozemku. Alternativně s výhledem na moře (A1-3A), a jako rozpočtový pokoj (A2-3S), jako A2B. Apartmány typu A1 (A2-4C): obývací pokoj s rozkládací pohovkou, oddělená ložnice, laminát, kuchyňský kout, lednice, výhled na moře, jinak A2B. Plus pokoj typu Comfort (A2K) v horních patrech s výhledem na moře.

Stravování: HB nebo FB. Bufety.

Zábava: Subtilní animace, hlavně pro děti.

Sport / aktivity: Včetně:. Tělocvičně. Opp. Narození:. Banán plavby lodí, jízda na kajaku, katamarán, kite surfing na dálkovém ovladači od hotelu na pláži.

Wellness: Včetně:. Sladkovodní bazén. Opp. Narození:. 'S spa centrum parní lázeň, masáže, sauna a solárium.

Zahrnuje: nealkoholické nápoje, víno a pivo během večeře v ceně. Od 15.00-18.00 vína, piva a nealkoholických nápojů 15.00-17.00, káva, čaj a pečivo.

Family: září Dětský bazén u bazénu, integr. Dětský bazén v areálu krytého bazénu, dětské hřiště, mini klub (3-13 let).

Info: Kreditní karty: MasterCard, Visa; Kategorie zemí: 5 hvězdiček.

Rezervace Poznámka: Aktivity a služby v venkovním prostoru podléhají povětrnostním dostupné podmínky.

Úsporné výhoda:25% Super Plus Early Bird slevu, bezplatné noclehy, např 7 = 6 a dalších cenových výhod v určitých termínech naleznete v sekci ceny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Holiday Village Saint Thomas *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
  • WASSERSPORT
  • UNTERHALTUNG
  • WELLNESS
  • WLAN INKLUSIVE


Lage: Auf einem felsigen Landvorsprung, direkt am Meer. Der Strand ist mit Eletrocar-Shuttle-Service erreichbar (ca. 800 m). Transferzeit ca. 40 bis 50 Minuten.

Ausstattung: 42 Zimmer im Hotelgebäude und 260 Appartements in mehreren 4-stöckigen Häusern. Rezeption, Lifts im Hotelgebäude, WLAN in der Lobby (inkl.), Buffetrestaurant, A-la-carte-Bistro, Minimarkt. 5 Süßwasserpools, Poolbar und Sonnenterrassen. Bistro am Strand. Liegen, Auflagen und Sonnenschirme am Pool sowie Liegen und Sonnenschirme am Strand inklusive (1 Liege pro Person, 1 Schirm pro Zimmer).

Unterbringung: Doppelzimmer (A2-3B) mit Sitzecke, Minibar, Klimaanlage, SAT-TV, Internetzugang, Telefon, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn, Bademänteln, Balkon zur Landseite. Wahlweise mit Meerblick (A1-3A) und als Sparzimmer (A2-3S), wie A2B. Appartements Typ A1 (A2-4C): Wohnzimmer mit Sofabett, separatem Schlafraum, Laminat, Küchenzeile, Kühlschrank, Meerblick, sonst wie A2B. Komfort-Plus-Zimmer (A2K) in den oberen Etagen mit Meerblick.

Essen & Trinken: HP oder VP. Buffets.

Unterhaltung: Dezente Animation, vorwiegend für Kinder.

Sport/Aktivitäten: Inkl.: Fitnessraum. Geg. Geb.: Bananenboot, Kajak, Katamaransegeln, Kitesurfing an dem vom Hotel weiter entfernt gelegenen Strand.

Wellness: Inkl.: Süßwasser-Hallenbad. Geg. Geb.: Im Spa-Center Dampfbad, Massage, Sauna und Solarium.

Inklusive: Softdrinks, Wein und Bier während des Abendessens inklusive. Von 15.00-18.00 Uhr Wein, Bier und Softdrinks, 15.00-17.00 Uhr Kaffee, Tee und Gebäck.

Familien: Sep. Kinderbecken beim Pool, integr. Kinderpool im Hallenbad, Spielplatz, Miniclub (3-13 J.).

Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 5 Sterne.

Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

Sparvorteil: Bis zu 25% Superplus-Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 7=6 sowie weitere Preisvorteile zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 839 840
dnes 8–19 h

Hodnocení

14. nejlepší hotel v destinaci Sozopol

3/ 5 4 recenzí

ln červen 2017 Dovča. byla jsem mile překvapena, najdete zde vše potřebné, dobře se postarají a zajistí...... celá recenze

MP červen 2015 Hotel na útesu, krásné klidné okolí. Velmi dobré služby za rozumnou cenu, výborná poloha pro odpůrce hotelových center a megakomplexů... celá recenze

Iwet září 2014 KATASTROFA - nikdy více!!!! POZOR. Uváděné informace z webu a katalogů CK N *** která tento zájezd prodává (Z *** pouze přeprodejce) nejsou zdaleka pravdivé!!!! ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-st-thomas-sozopol-bulharsko-z839840/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací