Strofades Beach Hotel

  Řecko, Zakynthos, Tsilivi

4/5

Strofades Beach Alexandria Club

    Řecko, Zakynthos, Tsilivi
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Nabité animační programy v češtině pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
Máte chuť zažít kromě příjemné relaxace a odpočinku také něco nového a aspoň trochu aktivního? Chcete se bavit společně se svými dětmi? Nebo je raději necháte hrát s novými kamarády v Karcoolčině dětském klubu a sami dáte přednost chvilce populárního aqua aerobiku, partičce karet či turnaji v šipkách? Pak jsou tu pro Vás nachystáni Karcoolka, Lexa a naši animátoři. Z množství „převážně nevážně“ míněných soutěží, kvízů, her či aktivit, si jistě vyberete Vy i Vaše děti. A večer nesmí chybět dětská diskotéka a následná večerní představení.
Animační sezona: 15. 6. – 15. 9. 2024
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučení

Velmi oblíbený klubový hotel s ideální polohou na klidném místě jen pár kroků od pláže a zároveň na dosah centra prázdninového
letoviska Tsilivi, které si zachovává tradiční řecký ráz. Hotel se pyšní báječnou rodinnou atmosférou podpořenou navíc ještě přítomností našeho českého animačního týmu, který pro Vás připraví bohatý program plný zábavy. Díky své poloze, atmosféře a českým animačním programům pro děti i dospělé je tento hotel ideálním místem pro klienty všech věkových
kategorií včetně rodin s dětmi.

GPS

37.814717,20.878089

Pláž

Písčitá pláž, místy s oblázky, s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Možnost využití vodních sportů (za poplatek).

Vzdálenost od pláže (cca)

na pláži

Vzdálenost od pláže (m)

0

Poloha

Hotel se nachází v klidné okrajové části prázdninového letoviska Tsilivi, ležícím na východním pobřeží cca 9 km od letiště a cca 5 km od hlavního města Zakynthos. Samotné centrum letoviska Tsilivi, které nabízí svým návštěvníkům nepřeberné možnosti nákupů, restaurací, barů a zábavy, je vzdáleno cca 1200 m, kde se nachází také autobusová zastávka. Dopravní spojení zajišťuje autobusová linka přímo do hlavního města, odkud je možné se dostat do dalších částí ostrova. Aquapark pro menší děti se nachází cca 3 km od hotelu v letovisku Tsilivi a jeden z největších aquaparků v Řecku je vzdálen cca 8 km v Sarakinado. Hotel leží přímo u krásné písčité pláže, místy s oblázky s pozvolným vstupem do moře.
Adresa hotelu: Tsilivi str., Tsilivi, Zakynthos, 29100

Štítky

Animace v češtině 15.6.-15.9. || Dětský klub v češtině 15.6.-15.9. || Přímo u písčité pláže || Oblíbený hotel || Klidná lokalita

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 19:00 do 21:00 h), dopolední a odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Standardní pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou individuálně klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost až dvou přistýlek (patrová postel). Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar u bazénu, bazén s dětskou částí, dětský klub, animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce.
Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu, dětská postýlka (nutno předem objednat), varná konvice (k zapůjčení na recepci).
Za poplatek: plážové osušky (1 euro na den plus vratná záloha ve výši 10 eur).

Název

Strofades Beach CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Strofades Beach Alexandria Club ****
Lokalita dle pořadatele: Zakynthos, Tsilivi
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Strofades Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 362
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 61 recenzí

Honza září 2023 Skvělý pobyt v Hotelu Strofades Beach v Zakynthosu, Tsilivi. Chtěla jsem se s vámi podělit o své skvělé zážitky z nedávné dovolené v Hotelu Strofades Beach v Zakynthosu, Tsilivi. Byla to pros... celá recenze

Jiří Procházka srpen 2023 Relaxace na pláži v hotelu Strofades Beach. Hotel byl ideální pro klidnou dovolenou u moře. Ubytování, strava a prostředí hotelu nám poskytly pohodový a bezstarostný pobyt.... celá recenze

Jana září 2023 Strofades. Hotel je pěkný , dobrá poloha ,blízko pláže, nedaleko město ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Strofades Beach Alexandria Club
    Řecko, Zakynthos, Tsilivi

Cena od
18 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 362

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
18 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč