Earl's Reef Beruwala Hotel (ex Taprospa Beach)

  Srí Lanka, Kalutara, Beruwala

4/5

EARL´S REEF (ex. TAPROSPA BEACH HOTEL)

    Srí Lanka, Kalutara, Beruwala
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd. Vydejte se s námi na tento tropický ostrov v Indickém oceánu do letoviska Beruwela, které leží 62 km jižně od hlavního města Colombo a pyšní se svými uchvatnými plážemi a nadstandartními turistickými službami. Užijte si sluníčka, překrásného moře a místní atmosféru.


PROŽIJTE VAŠÍ EXOTICKOU DOVOLENOU V RESORTU TAPROSPA3*** - SUPER DOVČA ZA SKVĚLÉ PENÍZE!!!

Popis lokace

BERUWALA:

Letovisko „Beruwala“ se nachází 55 km jižně od hlavního města Colombo, v provincii Kalutara. Jeho název je odvozen od původního sinhálského slova - snadný přístav i proto se zde usadili v 8. století muslimští obchodníci. Místo se zlatými plážemi (zde začínají a táhnou se kolem ostrova v délce 130 km východním směrem). Letovisko 'Beruwela' je vhodné pro milovníky plážového odpočinku a vodních sportů. Lze zde trávit svojí dovolenou celoročně. Turisty lákají zlaté písčité pláže a bohatý podmořský život s množstvím korálových útesů. Letovisko je známé svým rybím trhem s řemeslnými výrobky. Ve městě naleznete nejstarší mešitu na ostrově 'KACHMALAI' a nejstarší dívčí škola ostrově AL - FASIYATUL NASRIYA'

KANDY - MĚSTO KRÁLŮ:

Kandy je druhým největším městem ostrova, ale svou bohatou historií a kulturním dědictvím jej místní obyvatelé právem považují za nejdůležitější město Srí Lanky. Je symbolem hrdosti a nezávislosti ostrova. Po 300 let úspěšně odolávalo evropským kolonizátorům, dobyli jej až Britové v roce 1815. Město posledních Singálských králů vyzařující elegantním šarmem a atmosférou starověku se nachází v údolí ve výšce 500 m. n. m. a je lemováno vysokými kopci s nádhernou faunou a florou. Dominantou ve městě 'Kandy' je tzv. 'Chrám sv. Zubu', kde je uchována replika schránky s jedním ze čtyř Buddhových zubů, které byly nalezeny po jeho kremaci nebo „Starý královský palác“. Celé město je protkáno sítí buddhistických chrámů a svatyní ze 14.století a od roku 1988 je na seznamu světového dědictví UNESCO. Pro Sinhálce má Kandy a Buddhův zub asi stejný význam, jako Mekka pro muslimy. Na počest této relikvie se zde každým rokem v červenci konají velkolepé festivaly a slavnosti „Esala Perahera“, zakončené sloním průvodem.

COLOMBO:

Největší město, nacházející se na západním pobřeží Sri Lanky, je známé především jedním z největších a nejdůležitějších přístavů v Indickém oceánu a je také středem obchodního dění s množstvím administrativních budov. Najdete zde také budovy a ruiny z koloniální doby, které Vám přiblíží historii tohoto multikulturního města. Za návštěvu jistě stojí hinduistický klášter či buddhistický chrám.

Popis ubytování

EARL´S REEF (ex. TAPROSPA BEACH HOTEL) 3***:

Tento hotelový resort se nachází přímo na pláži v letovisku Beruwela, vzdálený od mezinárodního letiště 94 km. Má 52 pokojů a dvě apartmá, které jsou vybaveny klimatizací, satelitní televizí, minibarem, trezorem, vysoušečem vlasů a kávovým/čajovým koutkem. Hotel disponuje venkovním bazénem s lehátky včetně ručníků a slunečníků, vlastními lázněmi s „ayurveda“ procedurami a masážemi, salónem krásy, restaurací s výhledem na moře, bary a internetovou kavárnou. K dispozici je zde zázemí pro plážový volejbal, rybaření, stolní tenis, badminton, animační programy, kurzy meditace nebo fakultativní výlety. Hosté mohou využít služby prádelny/čistírny, směnárny, obchůdek se suvenýry, dětský koutek, tělocvičnu a room servis – 24 hodin denně.

Program

1. DEN
Odlet z České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
2. DEN (LETIŠTĚ/BERUWELA)
Po příletu se setkáte s česky hovořícím průvodcem, následuje transfer do hotelu EARL´S REEF HOTEL 3*** v Beruwele
Ubytování
Volný program
3. DEN - předposlední DEN - (BERUWELA)
Možnost fakultativních výletů
POSLEDNÍ DEN
Volný program
Odjezd na letiště
Přílet do České republiky (dle potvrzeného letového řádu)
Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu v ekonomické třídě s přestupem dle letového řádu
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování se stravováním dle zvolené nabídky
  • Přivítání na letišti zástupcem zahraničního partnera po příletu do destinace (v anglickém jazyce)
  • Asistence česky/slovensky hovořícího delegáta na telefonu po celou dobu pobytu
  • 24 hodinová asistence zahraničního partnera na telefonu (v anglickém jazyce)
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Vstupní vízum - možnost vyřízení přes naší CK (1750,- Kč osoba)
  • Cestovní pojištění
  • Fakultativní výlety
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: EARL´S REEF (ex. TAPROSPA BEACH HOTEL) ***
Lokalita dle pořadatele: Beruwela, Beruwela
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Earl's Reef Beruwala Hotel (ex Taprospa Beach) ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 567 036
dnes 8–19 h

Hodnocení

14. nejlepší hotel v destinaci Kalutara

4/ 5 4 recenzí

Stella únor 2015 Pobyt v hotelu Taprospa Footprints. Krásná dovolená, moc se mi tam líbilo, určitě se tam ještě vrátíme.... celá recenze

judy březen 2013 Pěkná dovolená. Chtěli jsme se na sri lanku podívat, to se nám letos splnilo, ale jednou stačilo.... celá recenze

Jana a Zbyněk z Teplic nad Bečvou září 2012 Velmi příjemný pobyt. Hotel je hezky situován v blízkosti pláže, vybavení hotelu na dobré úrovni, krásná zahrada s lehátky , velmi pěkný bazén. Klid a... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

EARL´S REEF (ex. TAPROSPA BEACH HOTEL)
    Srí Lanka, Kalutara, Beruwala

Cena
33 100 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 567 036

Zájezd

dospělá osoba
2
33 100 Kč
příplatek za vízum - osoba
0
1 750 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
1 900 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 430 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
880 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 490 Kč