Hotel Termální koupaliště Vincov Les

Slovensko, Západní Slovensko, Sládkovičovo

4/5

TERMÁLNE KÚPELE VINCOV LES - Rekreační pobyt 1-6 nocí - Sládkovičovo

  Slovensko, Jižní Slovensko, Slovenské termály, Západní Slovensko, Sládkovičovo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

V areálu je termální vrt, z kterého vytéká voda o teplotě 62 °C, která příznivě působí na celkové uvolnění organizmu a při poruchách pohybového ústrojí.Je zde vybudováno 5 bazénů (plavecký, dva rekreační, klidový a dětský bazén), součástí je jezero s možností rybolovu a vodních sportů. K dispozici je restaurace, bufety, sociální zařízení, sprchy, umývárna a šatny, hřiště na plážový volejbal, tobogán, stolní tenis, horolezecká stěna aj., pro děti pískoviště se skluzavkami a houpačkami.V okruhu 30-40 km můžete navštívit vodní dílo Gabčíkovo, jezdeckou školu, golfové hřiště, ranč, vinnou cestu, včelařské muzeum, galerie, kostely, hrady a jiné historické památky.

Ubytování

V chatkách pro 4 osoby s možností jedné přistýlky – ložnice se dvěma lůžky, v obývací části roztahovací gauč pro 2 osoby + možnost přistýlky (omezení prostoru), obývací část je spojená s kuchyňským koutem (dřez, lednička a dvouplotýnka) a vlastní sociální zařízení. Před chatkou je venkovní posezení. Minimálně pro 4 osoby (při menším obsazení se platí neobsazené lůžka), maximálně pro 5 osob.

Zimní popis

Termální koupaliště je i v zimně v provozu a to krytý rekreačně-rehabilitační bazén a dětský bazén denně kromě pondělí 14-20 hod., v sobotu a neděli je v provozu od 10-20 hodin. V provozu je také venkovní termální klidový bazén s masážními tryskami (38°C) a také rekreační bazén.

Bonusy

Sleva 10% na keramické výrobky- platí při rezervaci minimálně 0 nocí

565 656 610 Číslo zájezdu: 690 264
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Západní Slovensko

4/ 5 1 recenzí

Hana červen 2021 Autokemp Vincov Les. Autokemp v klidném prostředí... celá recenze

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací