Hotel The Flame Tree Madeira

  Portugalsko, Madeira, Funchal

The Flame Tree Madeira

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
  • BOOKED pro hosty od 16 let
  • VOLNÝ
  • TURISTIKA
  • LOCAL FLAIR


Poloha: Hotel se nachází v klidné lokalitě. Moře je jen asi 1 km od centra města a je asi 2 km od hotelu. Obchody, restaurace a autobusová zastávka se nachází v blízkosti. Přenos: asi 20 až 30 minut.

Vybavení: Hotel má 39 pokojů rozložena do dvou pater. K dalšímu vybavení patří recepce s pronájem bezpečnostních schránek, společenskou místnost s TV se satelitním příjmem, bezdrátové připojení k internetu v celém hotelu (v ceně), restaurace a bar. Venku je květinová plněné zahrady, s panoramatickým výhledem na záliv, malý bazén se sluneční terasou a střešní terasa.

Ubytování: Dvoulůžkový pokoj (A2A) mají dřevěné podlahy, Wi-Fi (v ceně), koupelna se sprchovým koutem a WC. I s balkonem a výhledem na moře (A2B) nebo jednolůžkových pokojích (A1A) k dostání.

Jídlo a pití: Snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře výběr z jídelního lístku.

Sport / aktivity: Za poplatek: Veřejný park "Quinta Magnolia" asi 500 metrů (s jogging / fitness stezky, bazén, squash, tenis).

Zahrnuje: Při příjezdu láhev domácího vína jako vítaný.

Info: Kreditní karty: MasterCard, Visa; Kategorie zemí: 3 hvězdy.

Úsporné výhoda:25% Super včasná rezervace sleva na určitá data, naleznete v sekci ceny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Flame Tree Madeira ***
Typ pláže: špatný přístup, betonová plata, molo, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 1000 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
  • BUCHBAR FÜR GÄSTE AB 16 JAHREN
  • FREIZEIT
  • WANDERN
  • LOCAL FLAIR


Lage: Das Hotel befindet sich in ruhiger Lage. Das Meer ist nur ca. 1 km enfernt und bis zum Ortszentrum sind es etwa 2 km. Geschäfte, Restaurants sowie eine Linienbushaltestelle befinden sich in der Nähe. Transferzeit: ca. 20 bis 30 Minuten.

Ausstattung: Das Hotel verfügt über 39 Zimmer die sich auf 2 Etagen verteilen. Zu den weiteren Einrichtungen zählen eine Rezeption mit Mietsafes, ein Aufenthaltsraum mit SAT-TV, WLAN im gesamten Hotel (inklusive), Restaurant und eine Bar. Im Außenbereich befindet sich ein blütenreicher Garten mit herrlichem Panoramablick über die Bucht, kleiner Pool mit Sonnenterrasse sowie eine Dachterrasse.

Unterbringung: Doppelzimmer (A2A) verfügen über Holzfußboden, WLAN (inklusive), Bad mit Dusche und WC. Auch mit Balkon und Meerblick (A2B) oder als Einzelzimmer (A1A) buchbar .

Essen & Trinken: Frühstück oder Halbpension. Frühstücksbuffet, Abendessen à la carte.

Sport/Aktivitäten: Gegen Gebühr: Öffentlicher Park "Quinta Magnolia" ca. 500 m entfernt (mit Jogging-/Fitness-Parcours, Pool, Squash, Tennis).

Inklusive: Bei Ankunft eine Flasche Hauswein als Begrüßung.

Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 3 Sterne.

Sparvorteil: Bis zu 25% Super-Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 839 875
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-flame-tree-madeira-madeira-portugalsko-z839875/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací