Hotel The Ritz Carlton Shanghai Pudong

  Čína, Šanghaj

THE RITZ CARLTON SHANGHAI PUDONG

    Čína, Šanghaj
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

The Ritz Carlton Pudong se nachází v centru finanční čtvrti Šanghaje s nádherným výhledem na řeku Huangpu, kultovní Oriental Pearl Tower a The Bund. Poloha hotelu umožňuje rychlý přístup k mezinárodním letištím jak Hongqiao, tak i letišti Pudong.

Vybavení hotelu

V hotelu The Ritz Carlton Pudong je k dispozici klientům recepce 24 hodin denně, několik restaurací s různým zaměřením, několik barů, The Ritz-Carlton Spa centrum, dětský klub, konferenční místnosti, vnitřní bazén.

Vybavení pokoje

Ke standardnímu vybavení pokojů hotelu The Ritz Carlton Pudong patří koupelna/WC, dešťová sprcha, kosmetické zrcadlo, péřové polštáře a přikrývky, pohodlné pantofle, vysoušeč vlasů, kosmetické přípravky značky Asprey, LCD TV, iPod dockovací stanice, wifi připojení k internetu, telefon s přímou volbou.

565 656 610 Číslo zájezdu: 715 998
dnes 8–19 h

Čína

Nejlidnatější země světa Čína je krajinou kontrastů. Na straně jedné stojí obrovská velkoměsta jako tepající motory nejen čínské, ale přímo celosvětové ekonomiky. Na straně druhé stojí zapadlý venkov opírající se o několik generací staré zvyklosti v oblasti zemědělství. Dynamický rozvoj země, který patří k nejrychlejším na světě, tyto rozdíly na jedné straně umazává, na straně druhé stále zvyšuje. Čína je obrovská země, kterou nikdy nelze procestovat a poznat celou. Nabízí tolik možností, lokalit, památek, zajímavostí, že je jenom na vás, kterým dáte přednost. Čím více půjdete na východ, osloví vás světové megalopole měst, čím více na západ, tam se směrem k horám stále více rozprostírá rurální krajina a tradiční vesničky. Klima je v různých částech Číny odlišné, ale obecně vzato docela podobné našemu kromě jihu země, kde už se více projevují tropy svou vlhkostí a teplotami. Čína je pro českého turistu rájem poznávacích zájezdů.

Čína - více informací