The Scotsman Hotel Edinburgh

  Velká Británie, Skotsko, Edinburgh

THE SCOTSMAN HOTEL EDINBURGH

    Velká Británie, Skotsko, Edinburgh
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Luxusní Scotsman Hotel se nachází v samém srdci Edinburku a nabízí úchvatný výhled na Edinburský hrad a vlakové nádraží Waverley, 1 minutu chůze od Royal Mile a Princes Street. Tato majestátní, památkově chráněná budova byla postavená v roce 1905 a původně v ní měl sídlo deník The Scotsman.

Vybavení hotelu

Luxusní Scotsman Hotel se může pochlubit vyhlášenou restaurací, wellness centrem, bazénem, posilovnou a ošetřeními kosmetickými produkty značky Thalgo.

Vybavení pokoje

Luxusní Scotsman Hotel nabízí jedinečně zařízené pokoje a apartmá s individuálními detaily, jako jsou oblouková rohová arkýřová okna s malebným výhledem na město nebo mramorem obložené koupelny. Hosté si mohou vychutnat luxusní povlečení z egyptské bavlny, bezplatné Wi-Fi připojení na internet, bezplatný deník Scotsman a osobní 24hodinou pokojovou službu.

Stravování

Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu. V elegantním prostředí denně otevřené restaurace North Bridge Brasserie na vás čeká exkluzivní kulinářský zážitek. North Bridge nabízí také snídaně, obědy a odpolední čaje, stejně jako a la carte výběr skotských specialit připravených z kvalitních místních surovin.

Sport a zábava

Wellness centrum Aveda Scotsman Spa & Health Club se rozprostírá na 3 patrech a nabízí bazén z nerezové oceli, lázeňský bazén, saunu, solarium a parní lázně. Součástí jsou také polární a tropické sprchy, posilovna se studii, různé cvičební kurzy a kavárna. Ve wellness centru je k dispozici pět terapeutických apartmá, která nabízejí širokou škálu kosmetických a zdravotních procedur značky Aveda.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 744 589
dnes 8–19 h