Hotel Tintyava

  Bulharsko, Zlaté písky

4/5

Tintyava

    Bulharsko, Zlaté písky
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Oblíbený hotel se nachází v centrální části letoviska, uprostřed zeleně, v blízkosti kulturního a společenského dění, proto je vhodný zejména pro mladé lidi. Od písečné pláže je vzdálen cca 200 m.

Vybavení:
vstupní hala s recepcí, restaurace s velkou terasou, lobby bar s WiFi, snack bar, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí, bar u bazénu, stolní tenis, dětské hřiště. Za poplatek: trezor, směnárna, kulečník, šipky, masáže, internetová kavárna, parkoviště.

Ubytování:
individuálně klimatizované 2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, SAT-TV, telefon, koupelna (sprcha, WC), balkon nebo terasa.  Za poplatek: minibar, WiFi.

Stravování:
ALL INCLUSIVE
Snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Během dne lehké občerstvení, místní nealkoholické a alkoholické nápoje. Přesný popis ALL INCLUSIVE dostanete v hotelu.

Oficiální kategorie:
***

Naše hodnocení:
***+: mezi klienty oblíbený hotel, do kterého se znovu vracejí, aby zde znovu zažili dovolenou bohatou a pestrou na sportovní i společenský noční život. Hlavně pro mladé.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Tintyava ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 976 040
dnes zavřeno

Hodnocení

17. nejlepší hotel v destinaci Zlaté písky

4/ 5 2 recenzí

Pavel 63 srpen 2016 Hotel Tintyava. S ubytováním a stravou jsme byli velice spokojeni, jen složení ubytovaných hostů (nelze ovlivnit) jsme byli dost nespokojeni. Host... celá recenze

Aneta Kočířová červen 2016 Super. Hotel je skromnější, ale bazén je naprosto dostačující a služby hotelu také.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-tintyava-zlate-pisky-bulharsko-z976040/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací