Titan Select Hotel

  Turecko, Alanya, Konakli

4/5

HOTEL TITAN SELECT

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Konakli
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Moderní hotel se nachází v klidné části letoviska Alanya, konkrétně v oblasti Konakli. Sousedí se svým sesterským hotelem Titan Garden a klienti mohou využívat služeb i tohoto hotelu. Svým hostům nabízí přátelské prostředí, pestré služby a kvalitní program ultra all inclusive. Svým zaměřením a vybavením je vhodný pro klienty všech věkových kategorií. Od mezinárodního letiště v Antalyi je vzdálen 108 km, od centra města Alanya 13 km a od centra městečka Konakli cca 800 m. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou k naleznutí již cca 200 m od hotelu.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, společenská místnost s TV, hlavní restaurace s venkovní a vnitřní částí, 2 restaurace ala carte, lobby bar, bar u bazénu, snack bar na pláži, hlavní venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), bazén se 2 skluzavkami (v sesterském hotelu Titan Garden), dětský bazén, vnitřní bazén, animační programy pro děti a dospělé, večerní programy, miniklub pro děti, dětské hřiště (v sesterském hotelu Titan Garden), tělocvična, stolní tenis, šipky, tenis (osvětlení za poplatek), aerobik, vodní aerobik, plážový volejbal, basketbal.

Vybavení pokoje

Příjemně zařízené pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, TV, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem (denně doplňován vodou) a balkonem nebo terasou. Standardní pokoje jsou k dispozici za příplatek.

Stravování

ULTRA ALL INCLUSIVE - program zahrnuje snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu v hlavní hotelové restauraci, lehké občerstvení během dne, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v místech a časech určených hotelem.

Služby za poplatek

Spa centrum, sauna, masáže, turecké lázně, lékař, minimarket, billiard, vodní sporty na pláži.

Pláž & plážový servis

Písčito-oblázková pláž se nachází ve vzdálenosti cca 250 m od hotelu. Lehátka, slunečníky a plážová restaurace jsou k dispozici zdarma, matrace a plážové osušky za poplatek. Vstup do moře je strmější a místy kamenitý (doporučujeme vhodnou obuv do vody).

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL TITAN SELECT *****
Lokalita dle pořadatele: Turecká riviéra, Konakli
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Titan Select Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková, molo
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 582 806
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 5 recenzí

Zdenka říjen 2016 Příjemná dovolená. V Turecku jsme byli na dovolené už po třetí a opět spokojenost. Objednali jsme si hotel Titan Garden 4 * a byli jsme ubytováni v h... celá recenze

darín červenec 2015 Titan select. Špatný přístup do moře, nedoporučuji pro děti, jinak vše dobré... celá recenze

Ladislav a Marie 66 let červen 2014 Recenze hotelu Titan Select. Toto byla naše již 4. dovolená v Turecku a zhruba ve stejném časovém období jako předchozí.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL TITAN SELECT
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Konakli

Cena
20 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 582 806

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
20 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč