Hotel Trst

  Slovinsko, Gorenjsko, Bled

Trst

    Slovinsko, Gorenjsko, Julské Alpy, Bled, Bledské jezero
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Velmi příjemný hotel situovaný přímo u jezera Bled je díky své poloze ideální volbou pro strávení klidné, ale i aktivní dovolené v překrásném slovinském prostředí. Hotel doporučujeme párům všech věkových kategorií, ale i rodinám s dětmi.

GPS

46.366101, 14.108034

Poloha

Příjemný hotel s přátelskou atmosférou se nachází ve městě Bled, nedaleko známého a nádherného jezera Bled obklopeného Julskými Alpami. Hotel je vhodným výchozím bodem k podnikání výletů, ať už cyklistických, či pěších. Po jezeře ledovcového původu se můžete projet loďkou, využít možnosti koupání, rybaření nebo se jednoduše kochat krásnými pohledy na nádhernou přírodu obklopenou Julskými Alpami. Na skále u jezera se nachází Bledský hrad, který lze také navštívit.

Stravování

Polopenze. Snídaně jsou podávány formou bufetu v hotelové jídelně. Večeře jsou podávány formou bufetu v restauraci Panorama, která se nachází cca 150 m od hotelu.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem a rádiem. Možnost jedné přistýlky.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, jídelna (kde se podávají snídaně).
Zdarma: parkoviště.
Za poplatek: internetový koutek, hosté mohou využívat i plavecký komplex Wellness Živa v hotelu Golf, který je vzdálen cca 300 m (wellness centrum tvoří vodní plocha 380 m2, dva vnitřní bazény, venkovní termální bazén, dětský bazén, vnitřní skluzavka, termální vířivky a svět saun, každý pátek a sobotu – večerní koupání do 23 hod.).

Název

Trst

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 235 533
dnes 8–19 h

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací