Penzion Ranč U Starýho Kance

  Česko, Jihočeský kraj, Čestice

U STARÝHO KANCE

    Česko, Jihočeský kraj, Šumava, Čestice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 - lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek, Spr.+WC. Balkony nejsou k dispozici.

STRAVA

Polopenze - snídaně i večeře - jednotné menu. EKO strava, čerstvé potraviny z farmy.

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

TIPY NA VÝLETY - Středověký vodní mlýn Hoslovice a rozhledna - hrad Rábí - město Strakonice s hradem, muzeem a věží Rumpál - Hrad Helfenburk - Zámek Lnáře - Rozhledna Javorník RYBOLOV: Asi 20 minut volné chůze směrem od penzionu k podhoslovickému mlýnu, kousek pod mlýnem, se na kraji lesa v nadmořské výšce 600 m n.m. nachází malebný asi hektarový rybník, kde sídlí nejen erbovní kaprJakub, ale i řada dalších atraktivních ryb. Polovina plochy u hráze má hloubku 3,5 m. Na druhé polovině průměrná hloubka 0,5 m. Drobnou plevelnou rybu, okouna, lína, candáta, kapra, karase, štiku, v menším množství i pstruha potočního a dokonce i sumce.Rybník je soukromý, pravidla rybolovu stanovuje majitel v souladu s pravidly Českého rybářského svazu. Úlovek lze odvézt domů, nebo připravit v krbu. CORRAL pro pořádání RODEA Hoslovický corral splňuje přísná kritéria a v r. 2006 se zde jelo i mistrovství republiky. Brzy budou i mezinárodní klání jezdců a koní. Pro takovéto podniky mají Hoslovice ideální podmínky. V Ekochovu je možnost ustájení koní. Neocenitelné je,že Ekochov poskytuje i telata pro rodea a jezdci zde mají i ideální podmínky pro trénink - kde může jezdec na koni projíždět volně mezi stády dobytka, aby si koně mohli na krávy a telata přirozeně zvykat?

DALŠÍ SLUŽBY

Jízda na koni: jízdárna: 180,- Kč/hod, coral: 180,- Kč/hod, vyjížďka: 180,- Kč Rybaření/osoba/den: 300,- Kč vč. 2 ks kapra Rybaření pro ubytované hosty: 200,- Kč Použití krbu/buřty: 70,- Kč Použití krbu/sele: 500,- Kč Střílení z luku a kuše: 50,- Kč/osPůjčení kola: 100,- Kč/den Ceny jsou pouze informativní a CK za tyto ceny neručí. Informace o přijímání platebních karet (bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Mastercard, Maestro.

DÍTĚ

Jedno dítě do 4,9 let na přistýlce s polopenzí ZDARMA. Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 plně platících osob.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

Vlastní rybník s brouzdalištěm (2 km) Přírodní koupaliště Strašice (5 km). Plavecký areál Strakonice (16 km) - krytý bazén, sauna a fitness centrum, tobogán o délce 89 metrů (největší v jižních Čechách). Zde je k dispozici i venkovní areál s letnímbazénem o rozměrech 50 x 20 metrů s tobogánem a dětským bazénem se skluzavkou.

PARKOVÁNÍ

Zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

50 Kč/den

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 16:00 do 20.00 hod a večeří od 18:00 do 20:00 hod v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10:00 hod v den odjezdu.

SLEVY A VÝHODY - LÉTO

SLEVA 15% ZA VČASNÉ KNIHOVÁNÍ do 28.2.2017 SLEVA 10% ZA VČASNÉ KNIHOVÁNÍ do 31.3.2017

CELKOVÁ KAPACITA

43 lůžek

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: parkování, úschova vlastních kol.

SLEVY A VÝHODY - LÉTO

SLEVA 15% ZA VČASNÉ KNIHOVÁNÍ do 28.2.2017 SLEVA 10% ZA VČASNÉ KNIHOVÁNÍ do 31.3.2017

REKREAČNÍ POPLATEK

10 Kč/den

PROČ K NÁM ?

Dovolená blíž k přírodě - dovolená na FARMĚ !! Můžete rybařit, střílet z luku, hrát volejbal, jezdit na kole, sbírat lesní plody v čisté šumavské krajině.

VYBAVENÍ

Restaurace s výrobky z vlastní ekofarmy , sál, venkovní pergola s grilem, Wi-Fi, krytá jízdárna vč. corralu pro pořádání rodea, půjčovna a úschovna kol (vč. servisu), lukostřelba, vlastní rybník, rybaření. Možnost uspořádání zabíjačky, rožnění kýty neboselete. Majitelům koní se nabízí ustájení koní po dobu dovolené.

POLOHA

Penzion s ekologickou farmou leží v šumavském podhůří, 16 km od Strakonic. Chovají se zde krávy, telátka, býci, ovečky a další domácí zvířata, se kterými si malí i velcí návštěvníci mohou hrát. Atraktivitou je chov koní, na kterých se můžete svést a tizdatnější mohou absolvovat vyjížďku na koni po stezkách koňské turistiky.

PŘÍJEZD AUTEM

Z Prahy po R4 do Strakonic Z Brna po dálnici D1 směr Praha, sjet na Humpolec po E 551 do Pelhřimova, odtud po silnici č. 19 do Tábora a po silnici č. 29 dále do Písku a Strakonic Z Českých Budějovic po E49 přes Písek do Strakonic. Ze Strakonic posilnici č. 4 směrem na Vimperk, za vesnicí Strunkovice odbočit na silnici číslo 170 směr Čestice, projet vesnicemi Němětice, Nihošovice, Doubravice a za vesnicí Doubravice na křižovatce rovně směr Němčice, projet vesnicemi Střídka a v Němčicích odbočitdo Hoslovic. Zhruba po půl kilometru před Vámi vyroste cedule Hoslovice a po levé ruce uvidíte hřiště FC Ekochov Hoslovice. Zatočit doleva, penzion je přibližně uprostřed vesnice. Parkování u penzionu. Trasa: Praha - Hoslovice 127 km Brno - Hoslovice 247km Ostrava - Hoslovice 423 km

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusem či vlakem do Strakonic. Ze Strakonic autobusem směr Lhota pod Kůstrým ve všední den, o víkendu autobusem směr Strážný, vystoupit na zastávce Čestice, Na špici, odtud 6 km pěšky. Po domluvě lze domluvit dopravu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 711 071
dnes 8–19 h