Hotel Sunsuri Phuket

Thajsko, Phuket, Nai Harn Beach

U Sunsuri Phuket

  Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Nai Harn Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází na odlehlém místě, asi 300 metrů od pláže Nai Harn. Malé místní restaurace se nachází v okolí, v blízkosti nejsou žádné obchody. Phuket je vzdálen asi 60 km.

Vzdálenosti

Pláž - cca 300 metrů od hotelu.

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj Superior: 45 m?, zařízený v čínsko-portugalském stylu. Je vybaven s dešťovou sprchou / WC, vysoušečem vlasů, župany , TV s plochou obrazovkou, telefonem, Wi-Fi, klimatizací, minibarem, příslušenstvím na přípravu kávy / čaje, trezorem a balkonem s ??lenoškou.

Vybavení a služby

Hotel je postaven v moderním thajském stylu. Nachází se zde: bazén s barem, 2 restaurace a vinný bar. Lehátka a slunečníky u bazénu a na zahradě. Lázně a relaxační centrum, Thajské masáže (za příplatek). Resort má také malou knihovnu. Na pláži jsou k dispozici pro hosty, lehátka (za poplatek), WC a ručníky. Wi-Fi připojení v celém areálu.

Sport a zábava

Fitness centrum, půjčovna kol.

Děti

Dětský klub.

Tip

Na přání klienta můžeme nabídnout jiný typ pokoje, upravit termín, délku pobytu a typ stravování, případně zkombinovat různá pobytová místa a hotely. Zájezdy jsou připravovány "na míru" dle požadavku klienta. Výše uvedené ceny platí v případě disponibility volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě na pravidelných linkách. Transfery letiště-hotel-letiště (nejsou-li v ceně) zajišťujeme na vyžádání za příplatek. Jedná se o privátní transfery (pouze pro Vás), cenu transferu Vám rádi zjistíme.

Doprava

Zájezdy jsou připravovány "na míru" dle požadavku klienta a uvedené ceny platí v případě dostupnosti volných míst v optimálních knihovacích třídách na pravidelných linkách.

Program

Pobyt na 7,10 nebo 14 nocí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunsuri Phuket
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 732 925
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-u-sunsuri-phuket-andamanske-more-thajsko-z732925/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací