Vanilla Hotel

  Řecko, Mykonos, Ornos

Vanilla hotel

    Řecko, Mykonos, Ornos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

ubytování s rodinnou atmosférou výborný poměr ceny vůči kvalitě bazén a sluneční terasa s pool barem pokoje se snídaní

Poloha

písečná pláž 100 m zastávka místní autobusové dopravy 50 m hlavní město ostrova Mykonos 2,5 km letiště 3 km

Poloha

Vanilla Hotel se nachází pouhých 100 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, ve středisku Ornos. U pláže se nabízí místní taverny a kavárny. Pouhých 50 m od hotelu je zastávka místní autobusové dopravy, díky které se snadno dostanete do okolních zajímavých míst. Hlavní město ostrova je vzdáleno pouhých 2,5 km, přístav necelé 4 km a letiště 3 km. V blízkém okolí doporučujeme spatřit známé větrné mlýny (2,3 km), Malé Benátky (2,5 km), Archeologické muzeum (2,9 km), starý přístav (3 km), mys Paradiso (3,9 km) a jiné.

Vybavení hotelu

nově zrekonstruovaný (2008) menší hotel rodinného typu s celkovou kapacitou pouhých 23 pokojů garantuje pohodovou atmosféru. Jde o několik 1-2 podlažních budov postavených v ostrovním stylu v bílé barvě protkané hnědou barvou okenic a dveří, některé části budov jsou vykládané přírodním lávovým kamenem. Uvítá Vás menší vstupní hala s recepcí a internetovým koutkem, místnost sloužící ke snídaním. V centrální části objektu je bazén se sluneční terasou s pool barem a s lehátky a slunečníky (zdarma), vířivka. WiFi ve společných prostorách zdarma, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení pokoje

všechny pokoje jsou nově a elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, trezor, telefon, minibar, balkon nebo terasu s výhledem na zahradu nebo na bazén (za příplatek). Max kapacita u všech pokojů je 3 osoby.

Stravování

snídaně (formou bufetu).

Názor CK

hotel dává zapravdu rčení, že v jednoduchosti je krása, zde navíc umocněná nádechem tradic a úžasnou rodinnou atmosférou. Příjemné ubytovací zařízení vhodné pro všechny kategorie klientů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vanilla Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 70 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 767 097
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vanilla-hotel-mykonos-recko-z767097/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací