Hotel Vila Siroko

Bulharsko, Sozopol

3/5

Vila SIROKO

  Bulharsko, Sozopol
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Pěkná moderní vilka se nachází uprostřed horní části nového Sozopolu. Pokoje a apartmány jsou po inovaci a vkusně zařízeny. Z ubytování v horním patře je krásný výhled na celé město. Díky možnosti vlastního vaření v apartmánech a příjemné atmosféře je vyhledávaným ubytováním nejen pro rodiny s dětmi.
Pokoj pro 2 osoby
s manželským lůžkem, vlastní sociální zařízení balkánského typu (sprcha nemá okrajovou hranu). Některé pokoje mají uzamykatelné sociální zařízení přes chodbu, TV, lednice. Klimatizace za poplatek 3 EUR/ den. V pokojích není možnost vlastního vaření.
Apartmán pro 4 osoby v přízemí
ubytování se samostatným vstupem a dvorkem s posezením. Má dvě místnosti, ložnici se dvěma lůžky a obývací pokoj se dvěma lůžky. Vlastní sociální zařízení (v tomto ubytování je vyzděná okrajová hrana a závěs). Kuchyňský kout je vybaven pro jednoduché vaření, lednicí a TV. V tomto apartmánu není klimatizace.
Apartmán pro 4-6 osob v podkroví
ubytování v horním patře domu. Má dvě ložnice po třech lůžkách. Vlastní sociální zařízení balkánského typu (sprcha nemá okrajovou hranu). Samostatná kuchyň je vybavena pro

jednoduché vaření s lednicí a TV. Klimatizace za poplatek 6 EUR/den.
Stravování
vlastní nebo polopenze (snídaně – servírované kontinentální,večeře – servírované) v ceně. Strava je podávána v místní restauraci pár minut od ubytování.
Vzdálenosti
severní pláž 700 m, potraviny 30 m, centrum 500 m, letiště v Burgasu 35 km.
Pláž
nejbližší rozlehlá písečná severní pláž 700 m. Vzdálenější jižní pláž cca 800 m, lemovaná na okrajích skalisky.
Zábava a sport
Staré město – historická část s dřevěnou architekturou,vodní sporty a atrakce na pláži. Typické restaurace a taverny, bary, parky se sportovišti a dětské hřiště. Autobusové spojení se okolními městy. Fakultativní výlety.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Siroko
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 730 504
dnes 8–19 h

Hodnocení

14. nejlepší hotel v destinaci Sozopol

3/ 5 3 recenzí

VRut srpen 2017 Vila Siroko Sozopol. Za tu cenu celkem dobré. I přes nějaké nedostatky, které se dají překonat, bych opět Sozopol navštívil.... celá recenze

Kazner srpen 2013 Ubytování Vila Siroko. Otřesná dovolena, ne u moře, ale v kopcích.... celá recenze

Jakub září 2012 Maximální spokojenost. Maximálně spokojení, majitel super chlápek .. o cokoliv jsme žádali , tak nebyl pro něj problém. Víc si člověk ani přát nemůže :)... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-siroko-sozopol-bulharsko-z730504/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací