Hotel Villa Perla

  Černá Hora, Bar

4/5

Villa Perla

    Černá Hora, Bar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

Check in: po 13:00/Check out: před 10:00

Poloha

Villa Perla se nachází na krásném pobřeží Jadranského moře v oblasti Bar v Černé Hoře a je postavena v tradičním středozemním architektonickém stylu, zařízena elegantním nábytkem a nabízí úžasný výhled na moře a západ Slunce. V pozadí se rozkládají mohutné hory, a také pole, olivové háje či silně vonící borovicové lesy. Zkrátka tato černohorská vila nabízí nádherný a uklidňující útěk z každodenního hektického života. Jistě Vás mile překvapí její moderní současný design a přitom na Vás bude svou rodinnou atmosférou působit jako místo vhodné pro relaxaci.

Vybavení

Terasy u všech apartmánů, elegantní vnitřní vybavení, soukromá pláž. Parkování přímo u vily. Obchod je vzdálen asi 100 m, restaurace asi 200 m.

Ubytování

Villa Perla nabízí ubytování ve 2 až 6ti lůžkových apartmánech s hezkým nábytkem. Všechny pokoje disponují terasou, TV, klimatizací, kuchyňským koutem (s ledničkou a dvojplotýnkovým el. vařičem) a koupelnou se sociálním zařízením. K dalšímu vybavení patří také rychlovarná konvice, ložní prádlo a ručníky.

Stravování

Vlastní.

Sport

Sportovního vyžití je možné využít při návštěvě veřejné pláže Utjeha, která je vzdálena asi jen 5 minut chůze od vily a je dlouhá asi 800 metrů. Můžete zde vyzkoušet vodní lyžování, paragliding, plavbu na lodičkách nebo si zahrát plážový fotbal či volejbal.

Tipy

Jako tip na výlet můžeme doporučit asi 6 km vzdálené středověké městečko Stari Bar. První zmínka o něm pochází již z 9. století. Dnes slouží jako kulturní centrum s dobře zachovalými zbytky starých věží, ulic a městských hradeb, dominantou je katedrála svatého Jiří a kostel svatého Mikuláše pocházející z 12. a 14. století. Kromě kulturních památek zde najdete také velké množství olivovníků.

Pláž

Oblázková: veřejná pláž Utjeha vzdálená asi 5 min. chůze od apartmánu, Betonové panely: soukromá pláž přímo u vily

Moře

asi 20 m od vily

Vzdálenost od centra (metry)

asi 6000

MONO 2

Obsazenost 2 osoby, 2-lůžkové studio s TV, klimatizací, kuchyňským koutem (elektrická dvojplotna, chladnička), koupelnou se sprchovým koutem a WC, terasa.

MONO 3

Obsazenost 3 osoby, 3-lůžkové studio (1 dvoulůžko a 1 samostatná postel) s TV, klimatizací, kuchyňským koutem (elektrická dvojplotna, chladnička), koupelnou se sprchovým koutem a WC, terasa.

MONO 4

Obsazenost 4 osoby, 4-lůžkové studio (1 dvoulůžko a 2 samostatné postele nebo 2x dvoulůžko) s TV, klimatizací, kuchyňským koutem (elektrická dvojplotna, chladnička), koupelna se sprchovým koutem a WC, terasa.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby, 4-lůžkový apartmán (1 ložnice s dvoulůžkem a obývací pokoj s vytahovacím dvoulůžkem) s TV, klimatizací, kuchyňským koutem (elektrická dvojplotna, chladnička), koupelna se sprchovým koutem a WC, terasa.

TRILO 5

Obsazenost 5 osob, 5-lůžkový apartmán (2 ložnice s dvoulůžkem, obývací pokoj s vytahovacím lůžkem), TV, klimatizace, kuchyňský kout (elektrická dvojplotna, chladnička), koupelna se sprchovým koutem a WC, terasa.

TRILO 6

Obsazenost 6 osob, 6-lůžkový apartmán (1 ložnice se dvěma dvoulůžky + 2. ložnice s 2x dvoulůžkem) s TV, klimatizací, kuchyňským koutem (elektrická dvojplotna, chladnička), koupelna se sprchovým koutem a WC, terasa.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Perla ***
Typ pláže: kamenitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 936 598
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Bar

4/ 5 4 recenzí

František červen 2016 Dobrá škola.. Přes jasné požadavky předem, realita přesně opačná. První dovolená a poslední s cestovní agenturou A*****.... celá recenze

Hana červenec 2017 Klamavá reklama. Chyběla lehátka a slunečníky na plážích.... celá recenze

Radek červenec 2015 Skvela dovolena. Byl jsem zde jiz počtvrté a jsem nadmiru spokojen. Klid,pohoda,krasneokoli a proti chorvatsku levno. Srdecni aprijemni majitele.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-villa-perla-barska-riviera-cerna-hora-z936598/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací