Hotel I Turchesi Club Village

  Itálie, Apulie, Castellaneta Marina

Villaggio Club I Turchesi

  Itálie, Apulie, Castellaneta Marina
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

I přes relativní odlehlost místa zde život vzkvétal odjakživa. Místní archeologické výzkumy potvrzují nálezy prvního osídlení už z doby bronzové, později byla oblast pod vlivem řeckých osad. V době římské v nedalekém Taranto Římané zakončili jednu ze svých silnic, Via Appia. Jako turistický cíl datuje toto mladé letovisko svůj vznik do šedesátých let, kdy už od začátku plánovalo využít největší svoji výhodu, a to rozsáhlé piniové lesy, které lemují kilometry místního plochého pobřeží. Charakter výstavby je spíše vilkový, přičemž všechno je obklopeno stromy a ponořeno do zeleně.

Popis objektu

Villaggio club I TURCHESI (Viale dei Pini) se nachází na klidném místě, komplex doporučujeme zejména pro rodinnou dovolenou. Klienti mají k dispozici restauraci s pizzerií (možnost dokoupení stravy), bar, rychlé občerstvení, tenisový kurt, hřiště na plážový volejbal a fotbal, minimarket, prádelnu (na žetony) a parkoviště. Supermarket je vzdálen necelý kilometr, trhy jsou v Castellanetě každou středu. Klubová karta (zdarma) zahrnuje vstup do jednoho z největších bazénů v Itálii s hydromasážní částí a se slunečníky a lehátky, privátní pláž (od 3. řady), posilovnu, miniklub (3-12 let), juniorklub (12-17 let), sportovní a zábavné kolektivní kurzy, turnaje, animační programy a minibus (červen - září), kterým je zajištěn obousměrný transfer na privátní pláž. Všechny apartmány mají vlastní sociální zařízení, myčku, klimatizaci, fén, apartmány v přízemí mají prostornou verandu, v prvním patře krásnou terasu s výhledem na bazén. Některé apartmány jsou bezbariérové.

, Slevy a zvláštní nabídky

(slevy nelze kombinovat)
sleva 20% v období do 30.06. a od 02.09. při objednávce do 15.03.
sleva 15% v období 30.06. - 14.07. při objednávce do 15.03.

Pláž

soukromá k objektu, minibus na pláž zdarma provoz v období červen - září

Vzdálenost od

pláže 2,3 km, centra s obchody 1,6 km

Bazén

bazén s hydromasážní částí a se slunečníky a lehátky

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Vybavení objektu

recepce, prádelna, (na žetony), možnost půjčení žehličky a žehlicího prkna, restaurace, (možnost dokoupení stravy), pizzerie, bar, minimarket, ubytovací kancelář

Služby v objektu

výlety, úschovna zavazadel

Venkovní dispozice

prostorný pozemek, uprostřed zeleně, solární terasa, s lehátky, se slunečníky

Strava

k dokoupení,

7 večeří formou bufetu 200 €/os., 115 €/děti 4-12 let

Pro děti lze půjčit

dětská židlička, 20 €/týden, sportovní kočárek, 30 €/týden

Děti

animace, dětské hřiště, dětský koutek, miniklub, (3-12 let), juniorklub, (12-17 let)

Sport

fitness / posilovna, tenis, malá kopaná, plážový volejbal, skupinové aktivity, víceúčelové hřiště

Ubytování

apartmán, Standard bilo 4 -

ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem.

()
plocha 45 m2, přízemí nebo 1. patro, terasa nebo zahrádka, výhled na bazén, apartmány v prvním patře, na vyžádání, klimatizace, bezbariérový, na vyžádání, lednice, myčka, sprcha, fén, zahradní nábytek, parkoviště, nekryté uvnitř objektu, nástupní dny v období do 14.07. a od 27.08. kdykoli, 15.07. - 26.08. sobota, min. pobyt v období do 01.07. a od 02.09. min. 3 noci, 01.07. - 02.09. min. 7 nocí, příjezd od 17:00 do 20:00, odjezd od 09:00 do 10:00
apartmán, trilo 6 -

ložnice s manželskou postelí, ložnice s vysouvacím dvougaučem nebo dvěma lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem.

()
plocha 55 m2, přízemí nebo 1. patro, terasa nebo zahrádka, výhled na bazén, apartmány v prvním patře, na vyžádání, klimatizace, bezbariérový, na vyžádání, lednice, myčka, sprcha, fén, zahradní nábytek, parkoviště, nekryté uvnitř objektu, nástupní dny v období do 14.07. a od 27.08. kdykoli, 15.07. - 26.08. sobota, min. pobyt v období do 01.07. a od 02.09. min. 3 noci, 01.07. - 02.09. min. 7 nocí, příjezd od 17:00 do 20:00, odjezd od 09:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Lednička: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

I Turchesi Club Village ****
Vzdálenost od pláže: 3500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 273 361
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-villaggio-club-i-turchesi-apulie-italie-z2273361/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací