Villaggio Camping Faro Punta Stilo

Itálie, Kalábrie, Guardavalle Marina

4/5

Villaggio FARO PUNTA STILO

  Itálie, Kalábrie, Guardavalle Marina
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Villaggio FARO PUNTA STILO

Popis: oblíbené prázdninové středisko na okraji městečka Guardavalle Marina přímo u pláže Jónského moře. Středisko má vlastní vstup na písčitou pláž, při vstupu do moře jsou oblázky. Vzdálenost do centra Guardavalle Marina je 600 m. Velice jednoduše zařízené zděné apartmánové domky a  bungalovy jsou obklopeny nádherným středomořským porostem, který dodává místu typický středomořský kolorit a svěžest. Některé bungalovy a apartmány mají kuchyňský kout na kryté terase. Ubytování je vhodné pro nenáročné klienty.

BUNGALOVY
Mono pro 2/3 osoby: obytná místnost s kuchyňským koutem, manželským lůžkem a 1 lůžkem, koupelna, terasa. 
Mono pro 4 osoby: obytná místnost s  kuchyňským koutem, manželským lůžkem a palandou, koupelna, terasa. 
Bilo pro 4 osoby: obytná místnost s kuchyňským koutem a palandou, ložnice, koupelna, terasa. 
APARTMÁNY
Trilo pro 5 osob: obytná místnost s kuchyňským koutem a 1 lůžkem, ložnice, pokoj s palandou, koupelna, terasa. 
Trilo pro 6 osob: obytná místnost s kuchyňským koutem a palandou, ložnice, pokoj se 2 lůžky, koupelna, terasa. 

Vybavení a služby: recepce, restaurace, pizzerie, bar, minimarket, bazén pro dospělé, bazén pro děti, dětský koutek, tenisové kurty (za poplatek), víceúčelové hřiště, animace, parkoviště, soukromá pláž. 

Vzdálenost od pláže: u pláže.  

Pláž: bílý hrubší písek. 

Zvířata: jsou povolena malá zvířata

Destinace

Přímořské městečko na pobřeží Jónského moře v krásném zálivu Squillace. V letovisku jsou k dispozici obchody, restaurace, bary a každé úterý navíc ještě trhy. Původní městečko Guardavalle (10 km), jehož počátky spadají do 8. stol. n. l., má do dnešní doby zachovalé starobylé centrum s množstvím zajímavých památek a historických budov.

Vzdálenost z Prahy/Brna: 1930 km/1880 km.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villaggio Camping Faro Punta Stilo
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 103 081
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Kalábrie

4/ 5 4 recenzí

Doktor356 září 2020 Ivo Tásler. Dovolená v Calabrii... celá recenze

Mičolová J. září 2013 Poděkování paní delegátce Miši Hříbkové. Do tohoto resortu jsem jela již 5x.Věděla jsem do čeho jedu a co mám očekávat od tohoto ubytování.V sezonu je tam ubytovaných hod... celá recenze

Petr červenec 2013 Guardevale Marina VILLAGGIO FARO PUNTA STILO. Dovolená se nám moc líbila. Jezdíme většinou pod stan, tak i ubytování(zděná chatka pro čtyři), které je pro nenáročné nám připada... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-villaggio-faro-punta-stilo-kalabrie-italie-z2103081/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací