Hotel Villaggio Piano Grande

  Itálie, Apulie, Vieste

Villaggio Piano Grande

    Itálie, Apulie, Gargano, Vieste
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vybavení

venkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, TV, animace,

Popis

Villaggio Piano Grande se nachází uprostřed olivovníků cca 7 km od centra Vieste a cca 2,5 km od pláže. Villaggio se skládá z řadových jedno-nebo dvoupatrových domků.
Hostům je zde k dispozici recepce, restaurace, bar, venkovní bazén se slunečníky a lehátky (omezený počet), parkoviště (jedno parkovací místo na apartmán), wi fi, animace a miniklub (v italštině), dětské hřiště, tenis a fotbal (za poplatek).
K dispozici jsou také hotelové pokoje s polopenzí (snídaně a večeře, nápoje k jídlu jsou za poplatek). Na místě se platí vratnou kauci 100 EUR.

Bilo 2 bilo(2)

kuchyňský kout, dvoulůžková ložnice, koupelna se sprchou, veranda s posezením. Cca 22 m2.

Trilo 4 trilo(4)

kuchyňský kout, dvoulůžková ložnice, ložnice s palandou, koupelna se sprchou, veranda s posezením. Cca 34 m2.

Trilo 5 trilo(5)

kuchyňský kout, ložnice s dvoulůžkem, ložnice s palandou a 5. lůžkem, koupelna se sprchou, veranda s posezením. Cca 36 m2.

Trilo 6 Sup trilo(6)

kuchyňský kout s rozkládací pohovkou pro 1 nebo 2 osoby, dvě ložnice s dvoulůžkem, koupelna se sprchou, pavlač s posezením. Cca 40 m2.

Mono + HB mono(2)

vstupní místnost, dvoulůžko nebo dva lůžka, koupelna se sprchou, veranda s posezením. Minibar, TV, trezor, ventilátor. Apartmán v přízemí.

QUADR+HB bilo(2)

dvoumístní apartmán s dvoulůžkem a pohovkou pro 1 nebo 2 osoby, koupelna se sprchou, veranda s posezením. Minibar, TV, trezor, ventilátor. Apartmán v přízemí.

Vzdálenost k moři: 2500[m]

565 656 610 Číslo zájezdu: 760 207
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací