Hotel Villaggio Dolomiti Sul Mare

  Itálie, Kalábrie, Briatico

4/5

Hotel Dolomiti sul Mare

    Itálie, Kalábrie, Briatico
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Komplex je položen v klidné lokalitě, hlavní budova a bungalovy ve svahu uprostřed zeleně.

Přehled

Soft All Inclusive 1. dítě do 12 let zdarma na přistýlce

Poloha

cca 150 metrů

Poloha

Villaggio Dolomiti sul Mare je 4hvězdičkový komplex pro vaši vysněnou dovolenou v Kalábrii, je vzdálený asi 15 km od letoviska Tropea a má výhled na nádherné moře této oblasti. Do městečka Briatico je to asi 2 km. K soukromé pláži je to 150 - 200 metrů, plážový servis v ceně. Adresa - Localita Punta Safo, Briatico, při příjezdu sjíždět na dálničním sjezdu Pizzo.

Ubytování

Rekonstruovaný starobylý statek je zasazen do krajiny okouzlující krásy se staletými olivovníky, palmami a popínavými rostliny. Budete podmaněni typicky středomořským a venkovským kouzlem této oblasti, které se mísí s úchvatným mořem tyrrhénského pobřeží Kalábrie. Hotelový bazén se nachází v centru komplexu a je obklopen velkým soláriem s lehátky a slunečníky. Je posazen do svěží zahrady s krásnými květinami a palmami. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici zdarma a nejsou přidělovány. Bazén se skládá z 25 m bazénu, dětského bazénu a relaxační zóny s vířivkou. V tomto koutku ráje se také konají animační aktivity, stejně jako zábavné večírky u bazénu a chutné aperitivy, kde si můžete ve společnosti dát nějaký dobrý drink a obdivovat nádherný výhled na moře. Klientům je k dispozici recepce, bar, restaurace, bar, amfiteátr s animačními programy, dětské hřiště, tenisový kurt, fotbalové hřiště, parkoviště a Wi-Fi (za poplatek). Společné prostory jsou klimatizované. Pláž je z jemného písku a je omývána křišťálově čistým mořem, díky pozvolnému vstupu do moře je vhodná pro rodiny s malými dětmi. Kromě relaxace pod slunečníkem budete mít také možnost pobavit se. K dispozici jsou šlapadla, kánoe a stojací prkna zdarma. Najdete zde také kiosek, kde se můžete osvěžit dobrou zmrzlinou nebo studeným nápojem.

Pojmenování zařizení

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

Pojmenování zařizení

Dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím typ Comfort, kuchyňský kout (použití za poplatek), klimatizace, TV/sat., telefon, minilednička, trezor, balkon nebo terasa. Možná 1 až 2 přistýlky (rodinný pokoj - za příplatek).

Stravování

snídaně, oběd a večeře je formou bufetových stolů, nápoje během oběda a večeře, (voda, soft nápoje, víno). Open bar 10-22 hodin, bar na pláži 10-18 hodin - voda, pomerančový nápoj, ledový čaj, cola, džůs.

Poznámka - vlastní doprava

Ubytování vždy na vyžádání a zpětné potvrzení.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villaggio Dolomiti Sul Mare ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 640 290
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Kalábrie

4/ 5 7 recenzí

Lenka září 2018 Hotel Dolomiti Sul Mare. Velice příjemný rodinný hotel ,klid,pohoda,nádherná zahrada a velice příjemný zaměstnanci.... celá recenze

petsemp srpen 2018 Italia Buena. Krásná dovolená na bezvadném místě , plno jídla v italském stylu , čistá písčitá pláž , servis , úklid , pobyt v zahradě plné oliv... celá recenze

cega srpen 2018 Nejedná se o hotel - ale bungalovy v zahradě - bez klimatizace. Krásné místo, krásná zahrada, pláž i moře. Bungalovy čisté a prostorné, ale nevyvětratelné - tedy je v nich nesnesitelné vedro! N... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-dolomiti-sul-mare-kalabrie-italie-z1640290/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací