Hotel Villaggio Riccio

Itálie, Apulie, Mattinata

4/5

Areál Villaggio Riccio

    Itálie, Apulie, Gargano, Mattinata
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Cena obsahuje
  • ubytování na 7nocí dle vybraného termínu
Cena neobsahuje
  • PŘÍPLATKOVÉ SLUŽBY:
  • polopenzi
  • pojištění
  • autobusovou dopravu
  • POVINNÝ PŘÍPLATEK:
  • Klubová karta - Tessera club
  • 0 - 5,9 let ZDARMA
  • 6 - 99 let € 2,80 /osoba/noc
  • Toto členství v Riccio klubu zahrnuje:
  • rekreační taxu - poplatek místním úřadům
  • členství v RICCIO CLUB
  • neomezené využívání dětského hřiště s dětskou trampolínou zdarma pro
  • děti do 12 let
  • beach – volejbalové hřiště
  • víceúčelové hřiště
  • zastřešená tělocvična
  • ping-pongový stůl
  • cenově zvýhodněné fakultativní výlety (sleva 10% z katalogových cen
  • dopravy)
  • cenově zvýhodněný nákup v CECO baru
  • cenově zvýhodněný plážový servis (vyjma nedělí)
  • animační program - v místě pobytu dle aktuální nabídky, především v
  • měsících červenec a srpen
Areál Villaggio Riccio

Areál Villaggio Riccio

Areál je umístěn uprostřed olivového háje a svou vybaveností uspokojí klienty všech věkových kategorií. Mezi jeho hlavní přednosti patří čistota, klid a kvalitní služby.

Vzdálenost pláže od brány areálu Villaggio Riccio je 50 metrů. Městečko Mattinata, které má přibližně 7 000 obyvatel, se nachází v jižní a možná nejkrásnější části poloostrova Gargano asi 30 minut klidné chůze od areálu Villaggio Riccio. Má klidnou pěší zónu s úzkými uličkami, typickými pro jižní Itálii, elegantními obchůdky, romantickými kavárničkami a pizzeriemi.

Poloostrov Gargano

Poloostrov Gargano vybíhá do Jaderského moře a vytváří v něm malebnou siluetu ostruhy. Je součástí kraje Puglia s hlavním centrem Bari.

Celý poloostrov je dnes chráněnou krajinnou rezervací se zákazem stavby nových objektů a proto je téměř nenarušen vlivem přetechnizované civilizace. Nachází se zde pár hotelů, vilových penzionů, apartmánů a několik menších kempů. Panenská příroda v okolí Mattinaty – místa, kde budete trávit Vaši dovolenou, je připravena Vám poskytnout neopakovatelný výhled na moře, vápencové skály, jeskyně, útesy a malebné zátoky.

VYBAVENÍ AREÁLU: Je vybaven recepcí, restaurací, barem s bohatou nabídkou nápojů, míchaných drinků, mražených výrobků a občerstvením. Nechybí ani mini-market se smíšeným zbožím (drogerie, potraviny, nápoje, uzeniny, apod.), kde mimo jiné můžete zakoupit pohledy, známky, drobné upomínkové předměty a mezi nejoblíbenější patří beze sporu olivový olej. Dále zde najdete univerzální sportovní hřiště s umělým povrchem, beach-volejbalové hřiště s možností nočního osvětlení, zastřešenou tělocvičnu, klienty velmi vyhledávaný „stolní fotbálek“ a pingpongový stůl.

Sportovní vybavení si můžete vzít vlastní a nebo si jej zapůjčit u obsluhy na baru za poplatek (míče na hry, pálky na badminton a ping-pong, rakety na tenis, aj.). Na své si přijdou i nejmenší návštěvníci na dětském hřišti vybaveném trampolínou, velmi oblíbenou „lanovkou“, houpačkami a mnoha dalšími dětskými prvky.

Veškeré služby, které se nám zdály v uplynulých letech standardní, mohou být díky dezinfekčním i epidemiologických opatřením určitým způsobem omezeny.

Areál Villaggio Riccio je umístěn v olivovém háji a jeho vybavení uspokojí všechny věkové kategorie. Vyznačuje se svou čistotou, klidem a kvalitními službami.

Vzdálenost pláže od brány areálu Villaggio Riccio je 50 metrů. Areál Villaggio Riccio je vybaven recepcí, barem, restaurací, marketem (obchůdkem se smíšeným zbožím), univerzálním sportovním hřištěm, beach-volejbalovým hřištěm, zastřešenou tělocvičnou, dětským hřištěm s trampolínou, ping-pongovým stolem, půjčovnou sportovních potřeb (badminton, tenis, míče, aj.).

UPOZORNĚNÍ!
V případě místních vládních nařízení COVID 19 o omezení poskytování stravovacích služeb nemůže CK garantovat nabízené stravovací služby.

V areálu je zákazníkům k dispozici česky mluvící zástupce CK. Ubytování zákazníků, informativní schůzky, zajišťování fakultativních výlet i technické problémy s ubytováním i inventářem řeší pracovníci recepce. Dále jsou povinni zajistit přivolání lékařské pomoci v případě úrazu nebo vážného onemocnění. Tato služba je zdarma. Lékařské ošetření včetně převozu si každý zákazník hradí sám (doporučujeme se pro tyto případy připojistit - viz. všeobecné podmínky). Parkování je přímo v areálu Villaggio Riccio na vyhrazeném hlídaném místě. Areál je oplocený a přes noc hlídaný. V areálu je nutno dodržovat noční klid od 1:00-6:00 hod. Pro chatky jsou k dispozici sprchy s teplou vodou, WC, prostor na umývání nádobí a praní, které jsou v areálu umístěny centrálně. Společné sociální zařízení není vybaveno záchodovými prkénky, toaletním papírem, mýdlem, šamponem ani ručníky. Voda v sociálních zařízeních a objektech je pitná, ale mírně slaná. Pitná voda z řádu je dostupná na vyhrazených místech.

UPOZORNĚNÍ: Villaggio Riccio a jeho okolí včetně přístupů na pláž nejsou vhodné pro invalidy/vozíčkáře. V areálu máme k dispozici WIFI, můžete si na recepci zakoupit kódy, které vás připustí k internetu.

Přístup na internet, můžete si vybrat ze dvou možností:

  • cena € 7,00 – max. 7 dnů – kapacita 1 700 MB
  • cena € 9,00 – max. 9 dnů – kapacita 1 700 MB
  • Po vyčerpání kapacity MB bude přístup na internet zpomalen na rychlost 64/64kbit. Objem přenesených dat se sčítá oběma směry (upload+download). Přístup k WIFI je Vám k dispozici v celém areálu Villaggio Riccio i na pláži Lido Riccio.

Vratná kauce

V místě pobytu vybírají pracovníci recepce při příjezdu zákazníků vratnou kauci ve výši € 50,00 za objekt (apartmán Trilo/Bilo, chatka). Tato kauce je vratná v den odjezdu v případě, že objekt i inventář (viz seznam + ceník dostupný v každém objektu) budou v pořádku. Za příslušný objekt i inventář zodpovídá každý klient. Během pobytu je klient povinen každé nové zjištění závady (např. prasklá žárovka, poruchy na spotřebičích atd.) nahlásit na recepci.

Předání a převzetí objektů

Po příjezdu do místa pobytu počká zákazník na vyhrazeném místě (centrální bar) na příchod zaměstnance recepce, který každého ubytuje do příslušného objektu. Upozorňujeme, že ubytovávání probíhá do 15:00. V odjezdový den bude zákazník od 8:00 nachystán v užívaném objektu na příchod zaměstnance recepce k jeho protokolárnímu předání. Úklid objektu je za povinný poplatek v ceně tzn., že stačí jen provést úklid nádobí. V případě takto neuklizeného objektu bude CK účtovat poplatek (z vratné kauce) 10 EUR/objekt. V případě rozbitého nebo zničeného inventáře je zákazník povinen uhradit (z vratné kauce) poplatek za každou takovou věc dle ceníku v předávacím protokolu.

Odjezdy z místa pobytu jsou od odpoledních až do večerních hodin z důvodu požadavků dopravce. Přesný čas bude stanoven zaměstnancem recepce v ranních hodinách. V případě odjezdu autobusu v odpoledních nebo večerních hodinách není odjíždějícím zákazníkům už k dispozici ubytování, ale mají k dispozici zázemí celého areálu Villaggio Riccio - včetně sociálního zařízení, baru a recepce (zde je možné uložení cenností). CK neručí za zničení ani odcizení věcí, cenností či peněžní hotovosti zákazníků po celou dobu konání zájezdu. Doporučujeme se pro takové případy připojistit.

Ubytování

V areálu Villaggio Riccio máme k dispozici různé typy ubytování a to:

apartmán Trilo

Dvě prostorné dvoulůžkové ložnice s možností přistýlky pro max. 6 osob (48 m2 ). Samostatná kuchyň, vybavena kuchyňskou linkou, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou. Sociální zařízení – sprchový kout, WC, umyvadlo, vysoušeč vlasů. Velká terasa s posezením; povlečení, ručníky, klimatizace a závěrečný úklid za příplatek.
Minimální obsazenost jsou 3 dospělé osoby.

apartmán Bilo

Dvě prostorné dvoulůžkové ložnice s možností přistýlky pro max. 5 osob (40 m2 ). Samostatná kuchyň, vybavena kuchyňskou linkou, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou. Sociální zařízení – sprchový kout, WC, umyvadlo, vysoušeč vlasů. Velká terasa s posezením; povlečení, ručníky, klimatizace a závěrečný úklid za příplatek. Minimální obsazenost jsou 2 dospělé osoby.

letní chatky

Jedna čtyřlůžková ložnice s ventilátorem bez možností přistýlek pro max. 4 osoby (20 m2). Předsíň vybavena malou lednicí s mrazákem, vařičem a dalším příslušenstvím. Malá terasa s posezením; povlečení, ručníky a závěrečný úklid za příplatek. Minimální obsazenost jsou 2 dospělé osoby.

Povinný příplatek za povlečení a úklid:

apartmán Trilo a Bilo € 12,00
letní chatka € 10,00

Tento poplatek je vždy za osobu a za pobyt, zahrnuje: povlečení, prostěradlo, ručník, toaletní papír, utěrku, houbičku a jar/objekt, závěrečný úklid.

Strava

Pro Vaši pohodovou dovolenou si můžete také objednat stravování dle libosti, které je zajištěno v prostorné restauraci s barem přímo v areálu Villaggio Riccio.

Nabízíme:

Snídaně formou studeného i teplého bufetu.

Večeře dvouchodová servírovaná - výběr ze 2 MENU, jedno je vždy vegetariánské!

Polopenze - snídaně i večeře po celou dobu Vašeho pobytu.

UPOZORNĚNÍ! V případě místních vládních nařízení COVID 19 o omezení poskytování stravovacích služeb nemůže CK garantovat nabízené stravovací služby.

Snídaně

formou studeného i teplého bufetu, možnost dokoupení v CK. Lze zakoupit pouze na celý pobyt, nikoliv na jednotlivé dny. Snídaně zahrnuje kávu, čaj, mléko, jogurt, voda, džus, pečivo, máslo, marmeládu, müsli, ovesné vločky, ovocný salát, ovoce, zeleninu, cornflakes, sýr, uzeninu, párky, vajíčka dle denní nabídky. Cena snídaní: 7 nocí - 1 400 Kč/pobyt/osoba

Večeře

dvouchodová servírovaná - polévka, hlavní jídlo a karafa s vodou, možnost dokoupení v CK. Lze zakoupit pouze na celý pobyt, nikoliv na jednotlivé dny. Připravuje český kuchař, výběr ze dvou MENU, jedno jídlo je vždy vegetariánské. Cena večeří: 7 nocí - 1 900 Kč/pobyt/osoba

Cenově zvýhodněná polopenze

Možnost dokoupení za zvýhodněnou cenu pro děti i dospělé na celou dobu Vašeho pobytu (snídaně + večeře).

Cena polopenze pro dospělou osobu na 7 nocí - 3 100 Kč/pobyt/osoba

Cena polopenze pro děti 0-11,99 let na 7 nocí - 2 900 Kč/pobyt/dítě (sleva na polopenzi pro děti Vám bude započtena dodatečně před podpisem smlouvy o zájezdu)

Další možnosti

Možnost dokoupení čerstvě upečeného chleba z naší pekárny, cena jednoho kusu je € 2,00. Můžete využít náš Grill bar s udírnou, kde si můžete zakoupit grilované klobásy, steaky a čerstvé mořské ryby. Ceny dle aktuální nabídky. Možnost dokoupení minutkových obědů dle aktuální nabídky. Výběr jídel najdete na recepci Villaggia Riccia. Objednávky a platby vždy den předem na recepci Villaggia Riccia.

Autobusová doprava

Do Areálu Villaggio Riccio zajišťujeme autobusovou dopravu zahraničními autobusy vybavenými klimatizací, WC a DVD.

Hlavním odjezdovým místem je BRNO, ostatní místa jsou brána jako tzv. svozová a proto je potřeba vždy počítat s přestupem.
V případě nenaplnění minimálního počtu osob z jednotlivého nástupního místa si CK vyhrazuje právo použit na svozy a rozvozy z a do hlavního odjezdového místa (Brno), jiný druh přepravy jako mikrobus, osobní auto nebo prostředky veřejné dopravy s proplacením jízdného (autobus, vlak).

Při využívání svozové dopravy se nevztahují žádné kompenzace na zpoždění. Jednotná cena za autobusovou dopravu 3 500 Kč/os (tam i zpět), všechna nástupní místa jsou bez příplatku. Cena samostatné jízdenky je 1 900 Kč/ 1 cesta, tato cena platí i při nestandartních termínech (které nesedí na termíny našich zájezdů). Nástupní a výstupní místo v Itálii je pouze Mattinata - Villaggio Riccio.

Trasa A odjezdová místa a časy:

trasa A: Praha – Jihlava – Brno – Břeclav – Bratislava

9:30 Praha - stanice metra OPATOV, ulice Chilská, ve směru do sídliště
11:00 Jihlava – D1, čerpací stanice OMV Pávov, směr Brno
13:00 Brno - Ústřední autobusové nádraží Brno, Zvonařka (ÚAN Brno), Zvonařka 2, stanoviště 28 a 29
13:45 Břeclav - ČS Benzina, ulice Lidická (naproti Agrotec autosalon)
14:30 Bratislava - Petržalka, ulice Krasovského, parkoviště pro autobusy za Auparkem

Rezervaci konkrétního sedadla je možné zakoupením místenky v CK buď ihned při sjednávání zájezdu a podpisu smlouvy nebo dodatečně. Cena místenky pro cestu tam i zpět je 300 Kč/os. Zakoupení místenky pouze na jednu cestu není možné (neplatí pro klienty využívající pouze autobusovou přepravu – bez pobytu). Místenky na ostatní sedadla se nevystavují, zasedací pořádek tvoří CK těsně před odjezdem a místa v autobuse přiděluje zákazníkům sama dle vlastního uvážení a daných okolností. V autobuse budou využita všechna sedadla, nelze počítat s volnými místy. Časy odjezdů jsou orientační, mohou se v průběhu sezóny měnit. Přesný čas odjezdu je uveden v Pokynech k odjezdu, které každý klient obdrží společně s Voucherem od CK e-mailem, poštou nebo osobně přímo v CK. Vzhledem k nepředvídatelným okolnostem (počasí, technické problémy, změna trasy, přeplněné silnice) může dojít k prodloužení doby přepravy, popřípadě ke změně v hodině odjezdu či příjezdu. Tato změna může být klientům oznamována pouze telefonicky, z tohoto důvodu je velmi důležité uvádět při sjednávání zájezdu platná telefonní čísla!

CK si vyhrazuje právo na změnu typu a kvality dopravního prostředku a to v případě technické závady či havárie. V tomto případě CK preferuje co nejrychlejší přepravu klientů nad kvalitou přepravy, neručí za případné zpoždění v dopravě z důvodu nepříznivého počasí, z důvodů uzavírek na silnicích a z dalších důvodů vyšší moci.
Tzn., že zákazník nemá nárok na finanční kompenzaci z důvodu zpoždění ať už při odjezdu na dovolenou nebo při příjezdu z dovolené. Z výše uvedených důvodů zásadně nedoporučujeme klientům sjednávání si důležitých obchodních či osobních schůzek a jiných neodkladných záležitostí na den návratu z dovolené.

U zájezdů je doprava kyvadlová. Tzn., že autobus v dopoledních hodinách přijíždí do místa pobytu a tentýž den odjíždí zpět. Přesný čas odjezdu z Itálie - Mattinaty bude stanoven zástupcem CK dle informací sdělených dopravcem v den odjezdu.

Na odjezdovém/nástupním místě je nutné být vždy 30 minut před odjezdem, kdy probíhá nakládání zavazadel. Poté autobus přesně v danou hodinu odjíždí. Z časových důvodů nelze na klienty, kteří se včas nedostaví, čekat! Důrazně proto žádáme klienty, aby si řádně a s časovou rezervou naplánovali svůj příjezd na odjezdové/nástupní místo a předešli tím nepříjemnostem.

V průběhu cesty každých cca 4,5 hod následují bezpečností a hygienické přestávky na odpočívadlech. Zvolení konkrétního místa zastávky (odpočívadla) je v plné kompetenci řidičů. V této pauze mají klienti možnost zakoupit si u řidičů občerstvení za české koruny, např. pivo, nealko, káva, čaj, atd. Během jízdy je z bezpečnostních důvodů zakázáno pohybovat se po autobuse, stát a sedět v prostoru zadních dveří nebo ležet v uličkách, případně pod sedadly! V autobuse je přísný zákaz kouření (i na WC) pod pokutou 1 000 Kč.

Během jízdy je zakázáno mluvit s řidičem, který právě řídí. Řidiči odpovídají za bezpečnou přepravu klientů, proto je jejich povinností uposlechnout jejich požadavky ohledně přepravy a okolností s tím spojené, včetně dodržování přepravního řádu. V opačném případě má řidič možnost okamžitě ukončit přepravu a vyloučit nepřizpůsobivé osoby z přepravy bez jakékoli finanční náhrady od CK. Za jednoznačně hlavní důvody, pro které si CK vyhrazuje právo vyloučit osoby z přepravy jsou osoby podnapilé či pod vlivem omamných látek i osoby chovající se nevhodně jak vůči ostatním klientům, tak i k řidičům. CK se v tomto případě vyvazuje z veškerých přepravních povinností. Přeprava zvířat je zakázána.

Zavazadla: Je nám líto, ale z důvodu častého převažování autobusu na území Rakouska a Německa je stanovena maximální váha jednoho zavazadla na osobu 17 kg, váha příručního zavazadla je 5 kg. Z těchto důvodů se zavazadla při nakládání převažují. Zavazadlo převyšující stanovené limity nebude přijato k přepravě. Povolený limit na osobu (bez ohledu dospělý nebo dítě):

  • příruční zavazadlo do autobusu o max. hmotnosti 5 kg/osoba
  • zavazadlo do úložného prostoru o max. hmotnosti 17 kg/osoba

VÁHY ZAVAZADEL NELZE SČÍTAT! NENÍ MOŽNÉ MÍT např. MÍSTO 2 KUFRŮ O CELKOVÉ VÁZE 34 KG 1 ZAVAZADLO O VÁZE 34 KG!

Zavazadla převyšující stanovené limity nebudou přijaty k přepravě. Slunečník ani karimatka (molitanové lehátko na pláž) nesmí být přivázány nebo jakýmkoli způsobem připevněny k zavazadlu. Vše musí být složeno uvnitř zavazadla. Každé zavazadlo musí být opatřeno visačkou se jménem, adresou klienta a nástupním /výstupním místem v ČR. Vzhledem k více zastávkám a s tím spojeným nakládkám a vykládkám zavazadel tuto informaci prosím nepodceňujte! Přeprava jízdních kol není možná ani za příplatek. Přísný zákaz přepravy notebooku, tabletu, mobilního telefonu nebo jakéhokoliv dalšího elektrického zařízení v zavazadlovém prostoru (je možno přepravit pouze jako příruční zavazadlo do autobusu - možnost samovznícení). Upozorňujeme klienty, že přepravovaná zavazadla jsou pojištěny do 20 000 Kč/osoba a do této částky bere CK odpovědnost za případně zničené zavazadlo. Za věci převyšující tuto hodnotu CK nenese žádnou odpovědnost. Před cestou z Itálie se zavazadla opět převažoují, proto je nutné dodržet i na cestě zpět váhové limity. Na recepci je klientům k dispozici váha.

Moře a pláž

Oblázková pláž Lido Riccio je vzdálena pouhých 50 m od brány
areálu a je obklopena krásnou přírodní scenerií.
Oblázky na pláži nejsou ostré, ale pro větší pohodlí při chůzi doporučujeme obuv do vody.

Příjemné posezení nabízí menší bar přímo na pláži, ve kterém se můžete osvěžit chlazenými nápoji nebo mraženými výrobky.

Dále je možné si zapůjčit plážový set, který obsahuje jeden slunečník a dvě lehátka - za zvýhodněnou cenu, kterou Vám umožňuje členství v Riccio clubu.

Aktuální ceník půjčovného pro členy je k dispozici na recepci areálu Villaggio Riccio.

Dovolená plná zábavy!

Pro vyznavače aktivní dovolené je pro Vás připraven animační a to především v měsících červenec a srpen.

V areálu Villaggio Riccio probíhají aktivity dle předem naplánovaného programu, který je vyvěšen na recepci i na baru v areálu.

V areálu také probíhají velmi oblíbené večerní diskotéky, které začínají vždy "piškotékou" pro děti a pak následuje pokročilá zábava pro dospělé.

V areálu Villaggio Riccio najdete univerzální sportovní hřiště s umělým povrchem, beach-volejbalové hřiště
s možností nočního osvětlení, zastřešenou tělocvičnu, klienty velmi vyhledávaný „stolní fotbálek“, pingpongový stůl a kulečník/biliard.

Sportovní vybavení si můžete vzít vlastní a nebo si jej zapůjčit u obsluhy na baru za poplatek (míče na hry, pálky na badminton a ping-pong, rakety na tenis, aj.). Na své si přijdou i nejmenší návštěvníci na dětském hřišti vybaveném trampolínou, dětskou „lanovkou“, houpačkami a mnoha dalšími dětskými prvky.

Fakultativní výlety

V místě pobytu nabízíme klientům také širokou škáru fakultativních výletů! Vybírat můžete z různorodých výletů, kde si každý přijde na své.

Nabízíme:

  • výlet motorovou lodí kolem pobřeží Gargana
  • Vieste celodenní nebo podvečerní
  • Monte San´t Angelo
  • Monte Sacro
  • Manfredonia trhy nebo večerní
  • Tremity
  • Řím
  • Vesuv a Pompeje
  • Alberobello
  • San Giovani Rotondo
  • Capri

Termíny těchto výletů se vypisují až po příjezdu na místo, vždy je určen minimální počet osob a dle toho se výlety konají. Platba probíhá na místě na recepci v EUR a to vždy den před odjezdem.

Výlet motorovou lodí

Dopolední projížďka motorovou lodí podél pobřeží poloostrova Gargano s prohlídkou přímořských jeskyní a nádherné scenérie vápencových skal a útesů. V případě dobrého počasí koupání na pláží, kam je přístup pouze lodí. Odjezd 8:50, návrat cca 12:00. Cena výletu je € 20,00 /dospělá osoba, € 10,00 /dítě do 7 let

Vieste celodenní nebo podvečerní

Výlet do překrásného městečka Vieste spojený s prohlídkou historického centra města a návštěva jednoho z největších muzeí mušlí v Itálii. Celodenní výlet – odjezd 9:00, návrat cca 17:00. Podvečerní výlet – odjezd 17:30, návrat cca 23:00. Cena za dopravu je € 14,00 /dospělá osoba, € 10,00 /dítě do 12 let. Vstup do muzea mušlí – zdarma.

Monte San´t Angelo

Dopolední nebo odpolední návštěva jednoho z nejvýznamnějších poutních míst Itálie spojená s prohlídkou kostela vytesaného ve skále, kde se podle pověsti zjevil Archanděl Michael. Městečko je pěkný příklad středověké architektury, kde dodnes bydlí lidé. Dopolední – odjezd 8:30, návrat cca 12:30; odpolední výlet – odjezd 15:30, návrat cca 18:30. Cena za dopravu je € 15,00 /dospělá osoba, € 8,00 /dítě do 12 let.

Monte Sacro

Agroturistika - dopolední výlet autobusem do hor na rodinnou biofarmu s degustačním obědem, vzdálenou 12 km od Mattinaty. K vidění je výroba italské mozzarelly a dalších druhů sýrů. Možnost zakoupení sýrů a dalších místních výrobků (salám, limoncino, marmeláda). Odjezd 8:30, návrat cca 12:30. Cena výlet je € 20,00 /osoba a zahrnuje: dopravu, exkurzi, ochutnávku italských předkrmů, v letních měsících koupání v bazénu. U tohoto výletu nejsou slevy na děti.

Manfredonia trhy nebo večerní

Dopolední výlet za nákupy na tradiční italské trhy. Večerní výlet do Manfredonie, přístavního města, kde to žije nočním životem!
Zde můžete zažít tu pravou atmosféru jižní Itálie, posedět v restauraci či baru, vydat se na nákupy. Katedrála, promenáda, maják, hrad, centrum - Corso Manfredi, kde už je jen na Vás, zda ochutnáte pravou italskou pizzu nebo zmrzlinu. Dopolední trhy – odjezd 8:30, návrat cca 12:00. Večerní výlet – odjezd 18:30, návrat cca 22:30. Cena za dopravu je € 10,00 /dospělá osoba, € 5,00 /dítě do 12 let.

Tremity

Celodenní výlet na ostrovy Tremity, kterým se říká malý Karibik. Podmořská chráněná rezervace je ideální na koupání a potápění. Souostroví je unikátní svou historií a panenskou přírodou. Cena zahrnuje dopravu autobusem do Vieste, trajekt na ostrov San Nicola, okružní plavbu lodí kolem ostrovů. Odjezd 7:00, návrat cca 20:00. Cena výletu je € 79,00 /dospělá osoba, € 65,00 /dítě do 12 let. (Cena je orientační, částka za trajekt se mění dle měsíců, CK si vyhrazuje právo cenu výletu změnit).

Řím

Celodenní prohlídka historického centra Říma - Vatikán, Basilika Sv. Petra, Andělský hrad, Pantheon - Chrám Bohů, Fontána Di Trevi, Španělské schody, Benátské náměstí, Forum Romanum, Koloseum. Odjezd 1:00, návrat cca 22:00. Cena za dopravu je € 70,00 /dospělá osoba, € 50,00 /dítě do 12 let. V ceně není zahrnuto: metro € 3,00 /osoba (povinné), vstupné do Kolosea cca € 15,00 /osoba (není povinné), výstup do kopule v Basilice – výtah + schody cca € 8,00 /osoba (není povinné).

Vesuv a Pompeje

Celodenní výlet do oblasti Neapole, výstup na 1 280m vysokou dodnes činnou sopku Vesuv. Poté prohlídka archeologického centra Pompejí. Prohlídka Vesuvu cca 2 hodiny, prohlídka Pompejí cca 3 hodiny. Odjezd 5:00, návrat cca 19:00. Cena za dopravu je € 50,00 /dospělá osoba, € 35,00 /dítě do 12 let. V ceně není zahrnuto: vstupné na Vesuv cca € 10,00 /osoba, vstupné do Pompejí cca € 15,00 /osoba, děti do 17 let zdarma, mládež 18 - 24 let cca € 9,00 /osoba.

Alberobello

Celodenní výlet do městečka známého svou unikátní architekturou spojený s návštěvou jeskyní Grotte di Castellana. Odjezd 6:00, návrat cca 19:00. Cena za dopravu € 50,00 /dospělá osoba, € 35,00 /dítě do 12 let. V ceně není zahrnuto: vstupné do jeskyně cca € 10,00 /osoba.

San Giovani Rotondo

Dopolední nebo odpolední návštěva jednoho z nejnavštěvovanějších křesťanských poutních míst na světě. Nachází se zde totiž hrob italského světce Padre Pia, který zde žil až do své smrti. Dopolední - odjezd 8:30, návrat cca 12:30; odpolední – odjezd 15:30, návrat cca 18:30. Cena za dopravu € 15,00 /dospělá osoba, € 10,00 / dítě do 12 let.

Capri

Celodenní výlet na ostrov Capri s možností návštěvy celosvětově známé modré jeskyně. Odjezd 5:00, návrat cca 19:00.

Cena za dopravu je € 50,00 /dospělá osoba, € 35,00 /dítě do 12 let. V ceně není zahrnuto: trajekt ze Sorrenta cca € 30,00 /osoba/tam i zpět.

Destinace

MATTINATA
Mattinata se nachází na jižním pobřeží poloostrova Gargáno 1 km od oblázkové pláže. Letovisko je vyhledávané kvůli ubytovacím kapacitám uprostřed zahrad plných exotického rostlinstva. Pobyt v této oblasti doporučujeme hlavně těm, kteří chtějí využít vlastní dopravu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villaggio Riccio
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 906 274
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Apulie

4/ 5 5 recenzí

Richard červenec 2023 Apartmán Trillo. Jeli jsme celá rodina 2 dospělí 2 děti. S celkovým pobytem jsme velice spokojení, až na 22 hodinovou cestu autobusem. Kdo si připl... celá recenze

Jaroslav Holík červenec 2023 Nikdy více. Jeli jsme na doporučení s kamarády,již při příjezdu a čekání na ubytování od 7:00 do 14:00 !! jsme si všimli - všude nehorázný bor... celá recenze

Josef červenec 2019 Italie-Mattinata-Villaggio Ricco. Jsem spokojen pekny kemp a krasne prostredi... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-areal-villaggio-riccio-apulie-italie-z1906274/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací