Villas Caroline Beach Hotel

  Mauricius, Západní pobřeží, Flic en Flac

VILLAS CAROLINE BEACH HOTEL

    Mauricius, Západní pobřeží, Flic en Flac
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha
Čtyřhvězdičkový hotel se nachází v západní části ostrova ve městě Flic-en-Flac. Leží přímo u pláže a je ideálním místem pro provozování vodních sportů. Nachází se nedaleko od zábavních a obchodních center, nedaleko leží přírodní a zábavní park Casela a golfový klub Tamarina.
Ubytování
K dispozici jsou pokoje nebo vily. Vily s výhledem na Indický oceán mají venkovní bazén, páru, saunu, kuchyňku vybavenou plynovou varnou deskou, lednicí a barem. Pokoje s výhledem na oceán a vlastní terasou nebo balkónem mají k dispozici koupelnu se sprchou a vysoušečem vlasů, TV, minibar, trezor, telefon, klimatizaci, kuchyňku s lednicí, rychlovarnou konvicí a plynovou varnou deskou.
Vybavení a služby
Služby recepce, úklid na pokoji, hlídání dětí, parkování.
Sport a zábava
Venkovní bazén, lázně a wellness s řadou relaxačních a kosmetických procedur, masáže, vodní lyžování, kajak, windsurfing, šnorchlování, šlapadla, výlety lodí s proskleným dnem, potápění,
plážový volejbal, stolní tenis.
Dětský klub a řadou aktivit pro děti od 4 do 13 let.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villas Caroline Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 583 659
dnes 8–19 h

Lokalita

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací