Hotel Villas Delfines

  Mexiko, Isla Holbox, Holbox

Villas Delfines

    Mexiko, Isla Holbox, Holbox
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Příjemné ubytování v bungalovech přímo u pláže.

Poloha

klidná, na okraji letoviska. Restaurace, bary a obchody cca 1 km od hotelu. Letiště cca 150 km, transfer z letiště cca 3 h.

Pláž

přímo u hotelu se nachází veřejná, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma

Vybavení

hotel disponuje celkem 20 pokoji v jednopatrové budově. Svým hostům nabízí restauraci, bar a obchod. K hotelu patří udržovaná zahrada s bazénem s opalovací terasou. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.

Ubytování

garden bungalovy (A1A/A2A/A3A): vybavené koupelnou se sprchou, WC, stropním ventilátorem, trezorem, kávovarem, houpací sítí a balkonem. Superior bungalovy (A1B/A2B/A3B): stejné vybavení jako bungalovy A1A/A2A/A3A, navíc fén, klimatizace, chladnička, terasa s privátní zahrádkou. Bungalovy Beachfront (A1C/A2C/A3C): stejné vybavení jako bungalovy A1B/A2B/A3B), v první řade u moře.

Stravování

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou výběru z menu.

Sport/aktivity

stolní tenis, volejbal. Za poplatek: půjčovna horských kol, šlapadel, kajaků.

Internet

WiFi ve vybraných veřejných prostorách zdarma.

Wellness

za poplatek: masáže a služby malého hotelového Mayan Spa.

Děti

vestavěný dětský bazén. Na vyžádání a za poplatek možnost hlídání dětí.

Upozornění

tento pobyt je bez česky hovořícího delegáta; ekologická daň: od 1.1.2017, cca 1 USD/pokoj/noc, platba při odjezdu z hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villas Delfines ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 704 665
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-villas-delfines-isla-holbox-mexiko-z704665/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací