Penzion Vltavín

  Česko, Středočeský kraj, Zduchovice

VLTAVÍN

    Česko, České přehrady, Povltaví, Středočeská pahorkatina, Středočeský kraj, Orlík, Zduchovice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 až 4 - lůžkové pokoje, Spr.+WC, SAT/TV, Wi-Fi připojení. b) Chata pro 6 osob, patrová, cca 30 m od penzionu. V přízemí je obývací místnost se 2 lůžky a balkonem, malá kuchyňka (malá trouba s dvěma varnými plochami, rychlovarná konvice, mikrovlnka, lednice s malinkým mrazákem, malá kuchyňská linka s dřezem a veškerým nádobím), koupelna. V patře, přístupném po žebříkových schůdcích, jsou dvě malinké 2 - lůžkové ložničky (lůžko, ulička, lůžko). Postele je možné nechat rozdělené nebo si je dát k sobě. V chatě je TV, internet (hůře dostupný), elektrické topení (za poplatek 30 Kč/den). Chata je s povlečením, bez ručníků (ručníky možno po předchozí dohodě zapůjčit na místě). Minimální obsazenost chaty jsou 3 osoby.

STRAVA

a) Polopenze. Snídaně výběrem ze 3 menu, večeře výběrem ze 2 hlavních jídel. b) Bez stravy. Možnost vlastního vaření v chatě nebo dokoupení polopenze podávané v penzionu za příplatek v CK. Obědy se budou v penzionu vařit pouze pro pobyt 'Dovolená pro zralý věk'.

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

RYBOLOV: revír č. 411503 Vltava 15 údolní nádrž (ÚN) Kamýk, 160 ha, MO ČRS Příbram, info: 318626020. Okolní krajina je ideální pro turistiku, cykloturistiku, houbaření. Obcí vede turistická trasa Kamýk nad Vltavou - Zduchovice - Solenice.

DALŠÍ SLUŽBY

elektrické topení v chatě 30,- Kč/den sauna 100,- Kč/základní vstupní sazba + 50,- Kč/za každou osobu zapůjčení dětské postýlky zdarma (cestovní postýlka, k dispozici 1 ks) Možnost odvozu zdarma po předchozí telefonické dohodě - z Příbrami od vlaku nebo ze Zduchovic od autobusu.

DÍTĚ

Jedno dítě do 4,99 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

Venkovní bazén s travnatou plochou na opalování. Řeka Vltava (30 m) - v okolí penzionu se dá k řece sejít na mnoha místech (přístup k řece není garantován, není součástí areálu). Aquapark v Příbrami (20 km) - plavecký a venkovní bazén, bazénky s vířivkami, dětské brouzdaliště, dva tobogány, sauna a parní lázně.

PARKOVÁNÍ

0,- Kč/den

POBYT SE ZVÍŘETEM

0,- Kč/den

POZNÁMKA

Pobyt v penzionu začíná nástupem od 13:00 hod. a večeří od 18:00 hod. v den příjezdu. Končí snídaní a uvolněním pokoje do 11:00 hod. v den odjezdu. Pobyt v chatě začíná nástupem od 13:00 do 18:00 hod. v den příjezdu a končí uvolněním chaty do 11:00 hod. v den odjezdu. V případě dokoupení polopenze začíná pobyt nástupem od 13:00 hod. a večeří od 18:00 hod. v den příjezdu. končí snídaní a uvolněním chaty do 11:00 hod. v den odjezdu.

SLEVY A VÝHODY

Pro REKREAČNÍ POBYT: LAST MINUTE SLEVA 15% ve všech termínech (od 2 nocí)

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

DOVOLENÁ PRO ZRALÝ VĚK pro osoby nad 50 let zahrnuje: • SLEVA 7=6 (bydlíte 7 nocí, platíte 6 nocí) • SLEVA 14=11 (bydlíte 14 nocí, platíte 11 nocí) • obědy zdarma (mimo den příjezdu a odjezdu), výběrem ze 2 menu (polévka, hlavní chod, salát nebo dezert) • odpolední káva nebo čaj zdarma • pobyt se psem bez poplatku • příplatek za neobsazené lůžko se neúčtuje • zdarma rekreační poplatek Platí mimo období hlavních (letních) školních prázdnin a pouze pro ubytované v penzionu. NA TENTO POBYT NELZE UPLATNIT ŽÁDNOU DALŠÍ SLEVU!!

PROGRAMOVÝ POBYT č.2

REKREAČNÍ POBYT 5=4 V PENZIONU zahrnuje: • ubytování s polopenzí (snídaně výběrem ze 3 menu, večeře výběrem ze 2 hlavních jídel) • SLEVA 5=4 již zohledněna v ceně pobytu • venkovní bazén • Wi-Fi připojení • parkování • úschova kol • stolní tenis • zapůjčení loďky Pouze pro pobyty s nástupem v neděli v termínech 3.6. - 29.6. a 2.9. - 28.9.2018. NA TENTO POBYT NELZE UPLATNIT ŽÁDNOU SLEVU!!

PROGRAMOVÝ POBYT č.3

REKREAČNÍ POBYT 5=4 V CHATĚ zahrnuje: • ubytování bez stravy • SLEVA 5=4 již zohledněna v ceně pobytu • venkovní bazén • Wi-Fi připojení (v chatě je hůře dostupné) • parkování • úschova kol • stolní tenis • zapůjčení loďky Pouze pro pobyty s nástupem v neděli v termínech 3.6. - 29.6. a 2.9. - 28.9.2018. Možnost dokoupení polopenze za příplatek v CK. NA TENTO POBYT NELZE UPLATNIT ŽÁDNOU SLEVU!!

UPOZORNĚNÍ

Ubytování je vhodné PRO MÉNĚ NÁROČNÉ. Minimální obsazenost chaty jsou 3 osoby. DOVOLENÁ PRO ZRALÝ VĚK je pouze pro ubytované v penzionu. Obědy se budou v penzionu vařit pouze pro pobyt DOVOLENÁ PRO ZRALÝ VĚK. Přístup k řece není garantován, není součástí areálu.

CELKOVÁ KAPACITA

Celková kapacita penzionu je 40 lůžek.

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: venkovní bazén, Wi-Fi připojení, parkování, úschova kol, stolní tenis, zapůjčení loďky.

REKREAČNÍ POPLATEK

5,- Kč/den

AKČNÍ NABÍDKA

SLEVA 15% ve všech termínech!! • Vedle penzionu je chata pro 3 až 6 osob.

PROČ K NÁM ?

Proč penzion VLTAVÍN: • nachází se přímo u řeky Vltavy • vlastní venkovní bazén • výborná domácí kuchyně • příjemná rodinná atmosféra

VYBAVENÍ

Rozsáhlý travnatý pozemek s velkým bazénem, sauna, stolní tenis, restaurace, bar, Wi-Fi internet, společenská místnost s TV, flipchart atd., venkovní posezení s ohništěm, hřiště na míčové hry, petangue, k zapůjčení loďka.

POLOHA

Penzion Vltavín se nachází v klidném prostředí toku Vltavy, mezi přehradami Orlík a Kamýk, 3 km od obce Zduchovice a 8 km od obce Kamýk nad Vltavou.

PŘÍJEZD AUTEM

Ze směru od Prahy (Strakonic, Příbrami): Ze Strakonické odbočit na Kamýk nad Vltavou, potom pořád po hlavní směr Kamýk, projedete obcí Jablonná a cca po 6 km hned na kraji Zduchovic (hned za cedulí ZDUCHOVICE) odbočit doprava. Na návsi kolem obchůdku z kopečka doprava, cca po 250 metrech budete mít po pravé straně REKLAMY HUBÁČEK, projedete a vzápětí bude ostrá odbočka doleva (kolem zámečku). Vyjedete ze Zduchovic (na konci obce je zpomalovací retardér), pojedete pořád po asfaltové silničce, projedete kolem kontejnerů (cca po 2 km po pravé straně), pojedete pořád dál. Cca po kilometru od kontejnerů se silnice rozdvojuje (u cedule s leteckým pohledem na chatovou oblast), na rozdvojení se budete držet vlevo (dolů z kopečka), sjedete pod kopeček (cca 30 m) a hned pod kopečkem budete mít po levé straně chatku a červenobílou závoru. V tomto místě vede cesta dál dolů rovně a doprava je ostré odbočení na štěrkovou cestu. Odbočíte na štěrkovou cestu a cca po 250 metrech už uvidíte ceduli PARKOVIŠTĚ VLTAVÍN. Ze směru od Sedlčan a Kamýku nad Vltavou: Z Kamýku přijedete do obce Zduchovice. Po levé straně je jezdecký areál (hranatá dřevem obložená budova), po průjezdu kolem areálu odbočíte z hlavní silnice lehce doleva více do obce. Dojedete na náves a pojedete pořád rovně (držet se vlevo) až dojedete k REKLAMÁM HUBÁČEK, projedete a vzápětí bude ostrá odbočka doleva (kolem zámečku). Vyjedete ze Zduchovic (na konci obce je zpomalovací retardér), pojedete pořád po asfaltové silničce, projedete kolem kontejnerů (cca po 2 km po pravé straně), pojedete pořád dál. Cca po kilometru od kontejnerů se silnice rozdvojuje (u cedule s leteckým pohledem na chatovou oblast), na rozdvojení se budete držet vlevo (dolů z kopečka), sjedete pod kopeček (cca 30 m) a hned pod kopečkem budete mít po levé straně chatku a červenobílou závoru. V tomto místě vede cesta dál dolů rovně a doprava je ostré odbočení na štěrkovou cestu. Odbočíte na štěrkovou cestu a cca po 250 metrech už uvidíte ceduli PARKOVIŠTĚ VLTAVÍN.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusová zastávka je v obci Zduchovice (3 km). Po předchozí telefonické dohodě možnost odvozu ze Zduchovic do penzionu.

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlakové nádraží v Příbrami (20 km). Po předchozí telefonické dohodě možnost odvozu z Příbrami do penzionu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Vltavín ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 983 493
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vltavin-ceske-prehrady-cesko-z983493/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).