Yotel New York Time Square Hotel

  USA, New York, Manhattan

YOTEL NEW YORK AT TIME SQUARE

    USA, New York
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento jedinečný hotel Yotel New York získal cenu hotelového interiéru roku 2011 a nachází se v samém srdci New Yorku dva bloky od Times Square.

Vybavení hotelu

Manhattanský Yotel je nejnovější počin studia Rockwell group New York a společnosti YO, která se v hotelovém průmyslu proslavila už v roce 2007 svými letištními odpočinkovými pokojíčky pro všechny turisty, kteří se nespokojí se spaním v letištních halách na zemi, protože nemohou nebo nechtějí opustit letiště.
Hotel se 669 pokoji poskytuje podobnou úroveň stylového a přesto dostupného ubytování. Stejně jako v letištních Yotelech přivítá hosty self check-in – velmi rychlý samoobslužný způsob registrace do hotelu. Hotel je v mladistvém a čistém funkčním designu, pokoje jsou o něco málo prostornější, než dovolovaly letištní prostory. Na návrhu se podíleli i konstruktéři letadel tak, aby do malého prostoru bylo možné vtěsnat všechen komfort. Stejně jako v letištních Yotelech připojíte svůj iPod do techno stěny a počítač na super silné wifi.
Zvláštností tohoto hotelu je ukládání zavazadel při brzkém check-inu nebo při pozdějším odjezdu z hotelu – operuje jej pouze robot – tzv. Yobot. O hotelu se v NY mluví i kvůli nejprostornější otevřené hotelové terase ve městě. Yotel píše svůj vlasní blog, kde doporučuje všechny události, které by nám v New Yorku neměly utéct (umění, design, technologie, nákupy…).
V hotelu je také umístěna restaurace restauratéra Rircharda Sandovala ve velmi společenském stylu. V restauraci Dohyo (pojmenované podle kruhu, ve kterém bojují zápasníci sumo) jsou umístěny dlouhé stoly s polštářky, podobné japonskému stolování, a návštěvníci tak mohou snadno sdílet svá jídla latinsko-asijské kuchyně dohromady.

Vybavení pokoje

Nejlepší VIP dvoupokojové apartmá nabízí na rozloze 120 m2 180° výhled, kulatou prostornou postel, počítač Apple, jídelní stůl, který si mohou hosté přeměnit v kulečníkový, kuchyňku, pokoj s gaučem a velkou televizí, prostornou koupelnu. Apartmá je obklopeno terasou o rozloze 100m2 s možností relaxace ve venkovní vířivce s výhledem na manhattanské ulice.

Stravování

Snídaně

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Yotel New York Time Square Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 752 956
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-yotel-new-york-at-time-square-new-york-usa-z1752956/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací