Hotel Kompleks Zagroń Istebna

Polsko, Slezsko, Istebna

Zagroń: Rekreační pobyt 7 nocí

    Polsko, Slezsko, Istebna
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotelový komplex Zagroń leží v malebné horské vesničce Istebna na polské straně Slezských Beskyd, poblíž turisticky známého města Wisła a českého Jablunkova. Překrásná beskydská příroda, stylová horská architektura, vyhlášená beskydská gastronomie a pestré možnosti aktivní rekreace dělají z tohoto místa stále oblíbenější dovolenkovou destinaci. Hotel Zagroń je jedním z nejnavštěvovanějších středisek v okolí. Nabízí komfortní ubytování, vlastní akvapark, saunový svět, solnou jeskyni, centrum zdraví Meridian, dobře vybavené fitness centrum a ideální lokalitu u lyžařského střediska a sítě turistických tras.

Ubytování
Hosté se zde mohou ubytovat v prakticky zařízených dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích a apartmánech. Součástí pokojů je koupelna se sprchovým koutem, televize se satelitními programy, telefon a internetové připojení WIFI.

Restaurace
Výborné jídla regionální i mezinárodní kuchyěi si můžete vychutnat v hotelové části restaurace. Kapacita restaurace je 80 osob. Jsou zde podávány snídaně formou bufetu od 30 osob. Do 30 osob se podávají kontinentální snídaně. Komplex nabízí také elegantní restauraci Zagroń s kapacitou pro 200 osob, kde si přijdou na své milovníci dobrého jídla a pití. K dispozici je rozsáhlá nabídka polské kuchyně i krajových specialit. Hosté mohou navštívit také Aqua bar, v dolní části komplexu najdete Music club, v letních měsících je velmi oblíbené venkovní posezení s grilem.

Akvapark a saunový svět
Součástí hotelového komplexu je Aquapark Olza. Najdete zde tobogán, vířivku, divokou řeku, vodopády, masážní trysky, brouzdaliště pro děti a další vodní atrakce. V suterénu se nachází svět saun se suchou a parní saunou a solnou jeskyni. V centrum zdraví Meridian si zájemci mohou vybírat s široké nabídky masáží a procedur z oblastí přírodní, čínské a mongolské medicíny. Hosté mohou také využívat dobře vybavené fitness centrum.

Děti
Rodiny s dětmi mohou využít vnitřní dětský koutek nebo venkovní dětské hřiště. K dispozici je také mini zoopark. V létě se pořádají animační programy a další atrakce pro děti včetně skákacího hradu a zábavných představení.

Parkování
Parkování u hotelu je zdarma.

Okolí
Kolem hotelu vedou turistické a cyklo trasy. Určitě stojí za návštěvu i lokální výrobci sýrů tzv. oscypků, regionálních produktů, galerie a muzea.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kompleks Zagroń Istebna

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 080 132
dnes 8–19 h

Lokalita