Le Reve Boutique Beachfront Hotel

  Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen

LE REVE BOUTIQUE BEACHFRONT HOTEL

    Mexiko, Mayská riviéra, Riviera Maya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd v Mexiku v letovisku 'Playa del Carmen' na Mayské riviéře. Toto letovisko je vzdálené od letiště asi 70 km.

ODPOČIŇTE SI OD VŠEDNÍHO STRESU A DNEŠNÍHO USPĚCHANÉHO SVĚTA NA BÍLÝCH PLÁŽÍCH, KTERÉ JSOU OMÝVÁNY AZUROVĚ ČISTOU VODOU ATLANTSKÉHO OCEÁNU...

Popis lokace

MAISKÁ RIVIERA:

Nazývá se tak 160 km dlouhý úsek východního pobřeží poloostrova Yucatán od Cancúnu na severu po biosférickou rezervaci Sian Ka´an na jihu. Najdeme zde bělostný chladivý písek, tyrkysové moře, druhý nejdelší korálový útes na světě, mayské zříceniny a kvalitní služby. Je zde ta nejširší nabídka zábavy i sportování včetně vodních a tématických parků a přírodních studní cenotů, v nichž je možno se koupat a potápět.

PLAYA DEL CARMEN:

Letovisko „Playa del Carmen“ leží na mexickém poloostrově „Yucatán“ zhruba na půli cesty mezi letovisky „Cancún“ a „Tulum“. Hned po „Cancúnu“ je druhým největším letoviskem regionu „Mayská riviéra“, kterou protíná promenáda „Quinta Avenida“ s množstvím luxusních obchůdků, kaváren a restaurací. V bujné tropické vegetaci zde byly vystavěny komplexy hotelů, které nabízí svým hostům opravdu prvotřídní služby. Panuje zde klidná a pohodová atmosféra. Letovisko „Playa del Carmen“ je vhodným místem k relaxaci a odpočinku, ale na své si zde přijdou i milovníci aktivní dovolené, zejména vodních sportů, jako je potápění, šnorchlování, windsurfing a mnoho dalších. Nabízí fantastický podmořský svět, který rozhodně stojí za prozkoumání.

Popis ubytování

LE REVE BOUTIQUE BEACHFRONT HOTEL 4****:

Le R?ve Boutique Beachfront Hotel je moderní plážový hotel, který se nachází v srdci Riviera Maya, na pláži Xcalacoco, pouhých 10 kilometrů severně od Playa del Carmen v Mexiku. Hotel se nachází v blízkosti mezinárodního letiště v Cancúnu. Tento hotel disponuje 28 pokoji a 5 typy pokojů - 'Queen Garden View with Balcony or Private Garden', 'Queen Ocean View with Balcony', 'Junior Suite Ocean View', 'Master Ocean View', 'King Ocean Front Bungalow with Swim out or Jacuzzi'. Všechny pokoje disponují klimatizací, TV s plochou obrazovkou, trezorem, telefonem, příslušenstvím na žehlení prádla, připojením k internetu (za poplatek), balkonem či terasou a vlastním sociální zařízením. Některé pokoje disponují vířivkou. Hotel Le Reve Boutique disponuje bazénem, hotelovou pláží, Spa, zahradami, směnárnou, restaurací a bary. Hotel disponuje restaurací 'Merlot' a také možností večeře pod širým nebem. Některé služby v tomto hotelu mohou být zpoplatněny.

Strava
Program

PROGRAM:
1. DEN
Přílet do Cancúnu v odpoledních hodinách (cca 18.00 lokálního času)
Přivítání s česky mluvícím průvodcem. Transfer do hotelu na 'Riviera Maya'. Ubytování.
2.,3.,4., .... DEN (délka pobytu dle Vašeho výběru)
Volné dny v programu POLOPENZE s možností využití fakultativních výletů.
PŘEDPOSLEDNÍ DEN
Volný dopolední program
14:00 - 15:00 transfer na letiště v Cancúnu
20:10 - odlet z Canúnu v 18:50 z Varadera směr Praha. Přílet následující den.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Reve Boutique Beachfront Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 288 302
dnes 8–19 h

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací