Viking Suite Hotel

  Turecko, Kemer

Viking Suite

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Hotelový 4-hviezdičkový komplex vhodný pre rodiny s deťmi sa nachádza priamo v centre Kemera.
Poloha:
Hotel je situovaný v meste Kemer s krásnou prírodou a morom. Nákupné možnosti sú v blízkosti hotela. Od medzinárodného letiska v Alanyi je vzdialený 55 Km.
Vybavenie:

55 izieb, lobby, hlavná reštaurácia, bar, 2 bazény, vonkajší, detský, miniclub, detské ihrisko, živá hudba raz do týždňa počas letnej sezóny, galavečer raz do týždňa, sauna, fitnes.

Za poplatok: Wi-fi na izbe, Spa centrum, masáže, práčovňa, doktor.

Ubytovanie:
2-lôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek, za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., štandardné child friendly izby (max. 2+2), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, balkón/terasa. Za poplatok: trezor, minibar.
Stravovanie:
Formou all inclusive, raňajky 7:30-10:00, neskoré raňajky 10:00-11:00, obedy 12:30-14:00, večere 19:30-21:30, snack bar 15:00-17:00, káva a zákusky 17:00-18:00, bar 10:00-23:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje a niektoré imporotvané nápoje. Za poplatok: importované nápoje. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcií po ubytovaní.
Pláž:
Kamienková pláž sa nachádza 800 m od hotela.plážový servis ako slnečníky, ležadlá, matrace a osušky sú zdarma. Na pláž premáva shuttle bus.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Viking Suite Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 1200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 295 861
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-viking-suite-kemer-turecko-z2295861/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací