Hotel Pearl Beach Resort

  Černá Hora, Bar, Čanj

Pearl Beach Resort Alexandria Club

    Černá Hora, Bar, Čanj
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Dětský klub v češtině a mezinárodní animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů
Bohatý animační program pro Vás připraví naši a mezinárodní animátoři. Užijete si spousty sportovních aktivit, které přijdou vhod těm, co se na dovolené rozhodně nechtějí nudit. Pro děti máme přichystaný pestrý program v Karcoolčině dětském klubu, kde si to děti i díky českým animátorkám zamilují. Večer si zpříjemníte dětskou diskotékou a večerními programy připravovanými animačním týmem nebo místními umělci.
Animační sezona: 18. 6. - 12. 9. 2024
V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů. Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Žhavou novinkou v naší nabídce je Černá Hora a náš nový klubový hotel Pearl Beach Resort CK Club. Hotel s úžasnou polohou u krásné pláže s křišťálovým mořem nabízí moderní ubytování, kvalitní služby, nádherné výhledy na moře, aquapark a skvělé zázemí nejen pro rodiny s dětmi. Samozřejmostí je přítomnost našich českých animátorů, kteří pro Vás ve spolupráci s hotelovým týmem připraví pestrý program plný zábavy a aktivit. Hotel je umístěn v klidném a příjemném prostředí, daleko od ruchu velkoměsta, ale přesto v blízkosti všech zajímavých atrakcí, kterými Černá Hora disponuje.

GPS

42.159204, 19.003248

Pláž

Krásná písčitooblázková pláž se nachází u hotelu, pláž je od hotelu oddělená pouze pobřežní promenádou. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA, plážové osušky k zapůjčení v hotelu za vratnou zálohu (10 Euro). Vodní sporty na pláži za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

u pláže

Vzdálenost od pláže (m)

0

Poloha

Hotelový resort se skládá z několika budov v rozlehlé zahradě. Nachází se v centru menšího a klidného letoviska Čanj, v nádherné zátoce mezi Petrovacem a Barem. Letiště Tivat je vzdáleno cca 50 km od hotelu, metropole černohorského cestovního ruchu Budva cca 25 km od hotelu, proslulé Skadarské jezero cca 20 km od hotelu. V okolí hotelu jsou obchůdky, autobusová zastávka je cca 200 m od hotelu. Hotel je situován u písčitooblázkové pláže, která patří k nejkrásnějším plážím celé Barské riviéry – je dlouhá 1100 metrů a je pokrytá pískem, připomínajícím perleť.

Štítky

Animace v češtině 18.6.-12.9. || Dětský klub v češtině 18.6.-12.9. || Aquapark || U písčitooblázkové pláže || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Kvalitní služby || Moderní pokoje || SPA centrum

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:00 do 14:00 h, večeře od 19:00 do 21:00 h), lehké odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 10:00 do 24:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Hotel nabízí několik typů pokojů. Standardní pokoje ve vilách, standardní pokoje v hlavní budově Sun nebo v budově Marina s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (zdarma) a chladničkou (zdarma). Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě. Rodinné apartmány ve vilách, rodinné apartmány s výhledem na moře v budově Marina - dvě oddělené místnosti. Minimální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí, maximální obsazenost čtyři dospělí.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, výtahy, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bar na střeše hotelu, dva bazény, dětský bazén, střešní terasa s výhledem na moře, dětské hřiště, dětský klub/herna, animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce, TV místnost, úschovna zavazadel, obchod se suvenýry, konferenční místnost.
Zdarma: Wi-Fi (v celém hotelu), aquapark, slunečníky a lehátka u bazénů, stolní tenis, fotbal, basketbal, fitness, parkoviště.
Za poplatek: masáže, prádelna.

Název

Pearl Beach Resort CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Pearl Beach Resort Alexandria Club ****
Lokalita dle pořadatele: Černá Hora, Čanj
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pearl Beach Resort ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 660 038
dnes zavřeno

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací

Nezávazná objednávka

Pearl Beach Resort Alexandria Club
    Černá Hora, Bar, Čanj

Cena
16 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 660 038

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
16 990 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
10 790 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč